Prima Pagina AirPower AirPower: Iata cand va fi Lansat de catre Apple

AirPower: Iata cand va fi Lansat de catre Apple

AirPower are o data de lansare stabilita de catre compania Apple, partenerii sai confirmand faptul ca noul incarcator wireless va ajunge pe piata foarte curand.

AirPower lansare apple martie

AirPower este primul incarcator wireless pe care compania Apple l-a dezvoltat pentru a incarca iPhone, AirPods si Apple Watch, el fiind anuntat in toamna anului 2017. Apple a anuntat atunci ca il va lansa in 2018, insa AirPower nu si-a facut deocamdata aparitia, dar se pare ca pana la finalul lunii martie produsul urmeaza sa fie pus in vanzare de catre americani.

AirPower este in momentul de fata in plin proces de productie la compania Apple pentru a putea ajunge pe piata pana la finalul acestei luni, dar deocamdata nu este cunoscut pretul. Se speculeaza ca AirPower urmeaza sa fie vandut la preturi care ajung pana la 200 de dolari, sau euro, dar desigur ca Apple ar putea decide sa il vanda la un pret mai normal.

AirPower- iata cand va fi lansat de catre Apple

AirPower urmeaza sa incarce simultan cele trei tipuri de produse mentionate mai sus, oferind 29W de energie, de aproape 4 ori mai mult decat incarcatoarele wireless standard. AirPower este vazut de catre multi ca unul dintre produsele foarte importante ale anului 2018, insa e putin probabil ca asta sa fie adevarat, el fiind dedicat unui numar redus de clienti.

“Apple is set to launch its in-house designed wireless charging pad AirPower by the end of March.  AirPower is a wireless pad designed to charge three new-generation Apple devices at once, such as the iPhones, Apple Watch and Apple AirPod, which will all incorporate a wireless charging function. AirPower will have a maximum charging performance of up to 29W.”

AirPower nu este primul incarcator wireless care poate incarca mai multe produse simultan, insa multumita iOS, utilizatorii pot vedea si informatii despre baterie pentru toate trei, in timp real. AirPower ar putea fi lansat chiar si in ultima saptamana a lunii martie de catre compania Apple, insa ramane de vazut ce vor decide sa faca americanii.

 • Srb Srb

  Superb

 • sudteamromania

  Nu are cum sa coste 200€, poste ca vor fi doua modele, unul mic și altul mare pentru 3 device-uri, cine dreq da 200 € când e piața plină la 50€

 • Srb Srb

  Doamneee…deci airpower, noi airpods, modular mac pro, nou imac, noi macbooks, noi ipad pro, noi iphones, noi versiuni de operare iOS,macOS, tvOS, watchOS posibil si apple watch nou….iar samsung ce mai are pt anu asta?? Note 9 ce nu va avea nici senzor de amprenta in display…
  HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
  Huawei vine cu zoom optic 3x

 • Srb Srb

  doar 1 model este…cel prezentat…si da posibil sa nu fie 200$ dar sigur nu va fi mai ieftin de 100$

 • unixes

  Un incarcator de Mac costa 80€ si incarca doar laptop-ul. De ce ar fi considerat mult 200€ pentru un incarcator care incarca 3 produse diferite si simultan?

 • Srb Srb

  pai depinde…daca le incarca pe toate simultan la 7.5W atunci merita…dar daca se imparte la 3….atunci e prea mult…depinde ce este in spate
  Eu abia astept…ma va ajuta sa pun ambele telefoane pe el

 • Fane

  Eu zic 180 euro

 • kinder2005

  Numai noutati Apple si toate supra evaluate si instabile. Samsung vine macar cu produse stabile 🤣

 • Srb Srb

  Samsung vine cu kindere pt copii

 • M

  Asta cu Samsung si produsele stabile ma face sa râd… mai kinder nascut in 2005.

 • doring

  Cine o sa dea atâția bani pe un încărcător wireless?

 • Srb Srb

  cati bani?