Google Assistant: Cea mai TARE Functie pe iPhone si Android

Google Assistant are cea mai tare functie pentru telefoane anuntata astazi de catre compania Google, ea fiind oferita in premiera pentru iPhone si Android.

31

Google Assistant TARE Functie Telefoane

Google Assistant are anuntata astazi de catre compania Google o functie extrem de interesanta din partea celor de la Google, ea venind ca o surpriza completa pentru cei care folosesc asistentul pe Android si iPhone. Google Assistant va fi capbil sa faca apeluri telefonice in numele nostru folosind un limbaj natural, compania Google parand sa fie destul de sigura de faptul ca inteligenta artificiala ne poate scuti de foarte multe lucruri in viitor.

Google Assistant va fi capabil sa faca apeluri telefonice singur pentru a face rezervari la restaurante, saloane de infrumusetare, sau pentru a stabili intalniri la care noi urmeaza sa participam in viitorul apropiam. Google Assistant va putea face aceste apeluri telefonice in numele nostru in baza unei simple comenzi rostite de catre noi, fiind capabil sa inteleaga ceea ce i se spune de la celalalt capat al “firului”, iar in cazul in care nu reuseste sa finalizeze opratiunea, va opri apelul.

Google Assistant: Cea mai TARE Functie pe iPhone si Android

Google Assistant va nota detaliile importante privind programarea pe care ne-o face, astfel ca la final a afisa informatii privind ora la care trebuie sa ajungem, dar si locatia in care suntem asteptati pentru a beneficia de servicii. Cei de la Google spun ca Google Assistant va efectua apelurile telefonice in mod automat folosind un limbaj care pare uman, desi ar fi interesant de vazut primele teste facute cu aceasta tehnologie si cat de real poate parea totul.

“The technology is directed towards completing specific tasks, such as scheduling certain types of appointments. For such tasks, the system makes the conversational experience as natural as possible, allowing people to speak normally, like they would to another person, without having to adapt to a machine.”

Google Assistant devine primul asistent personal care este capabil sa faca apeluri telefonice de unul singur, iar compania Google sustine ca va incepe sa testeze noua functionalitate cu utilizatorii obisnuiti incepand din vara. Pentru inceput Google Assistant va fi capabil sa faca rezervari pentru restaurante, va putea face programari pentru centre de infrumusetare si altele asemenea, deci Google incepe cu putin pentru a putea oferi mai mult in viitor.