Windows 10: Functia SPECIALA pentru iPhone si Android

Windows 10 are o noua functie speciala si foarte importanta anuntata de catre compania Microsoft pentru telefoanele iPhone si Android, ea venind ca o adevarata surpriza.

Windows 10 Functia SPECIALA iPhone Android

Windows 10 are anuntata o noua functie speciala pentru iPhone si Android de catre compania Microsfot, ea venind ca o surpriza foarte interesanta, dar nu acum, ci undeva in cursul acestui an. Vorbim despre functia Timeline pe care Windows 10 urmeaza sa o ofere inclusiv pentru telefoanele iPhone si Android, deci utilizatorii vor putea vedea inclusiv pe telefoane ceea ce vad deja in calculatoare in acest meniu special implementat pentru a tine evidenta a ceea ce am facut de-a lungul timpului.

Windows 10 va oferi compatibilitate pentru functia Timeline prin intermediul aplicatiilor Edge si Microsoft Launcher, aceasta afisand deja pe calculatoare ceea ce facem pe telefoane in ceea ce priveste navigarea pe internet, deocamdata. Daca aveti Windows 10, atunci stiti ca in sectiunea Timeline puteti vedea un istoric al actiunilor importante facute in calculatoarele voastre, dar inclusiv un istoric pentru navigarea pe internet in ultima perioada, ceva ce in mod normal nu e disponibil.

Windows 10: Functia SPECIALA pentru iPhone si Android

Windows 10 are implementata functia Timeline incepand cu April 2018 Update pentru toata lumea, multi apreciind modul in care a fost gandita functionalitatea de catre cei de la Microsoft pentru calculatoare. Multumita implementarii functiei Timeline si pe iPhone, sau Android, utilizatorii Windows 10 vor putea continua pe telefoane diverse activiati incepute pe calculatoare, functionalitatea in Android putand fi totusi mai complexa decat cea pentru iOS, iar asta multumita libertatii pe care o ofera cei de la Google.

“The updated Microsoft Launcher application on Android will support Enterprise customers with easy access to line of business applications via Microsoft Intune. Microsoft Launcher on Android will also support Timeline for cross-device application launching. Today, your Microsoft Edge browsing sessions on your iPhone or iPad are included in the Timeline experience on your Windows 10 PC. Tomorrow, we’ll show how later this year you’ll be able to access that same Timeline on your iPhone with Microsoft Edge.”

Windows 10 va permite, de exemplu, continuarea editarii de documente Word pe calculatoare, editarea de poze in Photoshop, sau cine stie ce alte functii care in momentul de fata par imposibile in ambele platforme. Cei de la Microsoft sunt extrem de hotarati sa le ofere utilizatorilor Windows 10, care au iPhone si Android, noi functii pe care aparent nimeni nu le-a gandit intr-o versiune atat de complexa pana acum, Apple avand ceva similar, dar mai simplu.