BLOCHEAZA Orice iPhone cu acest Mesaj Text

Blocheaza orice iPhone pe orice versiune a iOS cu un simplu mesaj text pe care il poti trimite de oriunde pentru a le da batai de cap celor care il primesc.

BLOCHEAZA iPhone Mesaj Text

Orice iPhone poate fi blocat cu un simplu mesaj text care poate fi trimis de catre orice persoane, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum poate fi exploatat totul in iOS. Vorbim despre o problema care afecteaza inclusiv WhatsApp, Facebook Messenger, si alte aplicatii din platforma Android, ea fiind descoperita saptamana trecuta si v-am vorbit despre ea.

Telefoanele iPhone nu pot fi blocate la fel de usor precum aplicatiile pentru Android, iar asta deoarece trimiterea unui simplu punct negru nu este suficienta. Pentru ca aplicatia Mesaje a iPhone, insa probabil altele sunt deasemenea afectate, sa fie blocata este necesara trimiterea unui mesaj care sa contina mai multe puncte negre, procedura functionand pe orice model al iPhone, sau chiar iOS.

BLOCHEAZA Orice iPhone cu acest Mesaj Text

Dupa primirea acestui mesaj pe telefoanele iPhone, aplicatiile care le primesc se vor bloca in totalitate, iar in cazul telefoanelor mai vechi e foarte posibil ca totul sa mearga mult mai greu. Nu se stie deocamdata ce anume declanseaza primirea acestui mesaj din moment ce aplicatiile se blocheaza si telefoanele sunt deasemenea afectate, dar cei de la Apple vor rezolva problema.

iOS 11.4 beta 4 este deasemenea afectat de acest exploit, deci Apple il va analiza cu siguranta si va gasi o solutie pentru a rezolva problema inaintea lansarii versiunii publice. Pana atunci, daca vreo persoana va trimite un mesaj de acest gen, singura solutie pentru a rezolva problema este o repornire a telefoanelor, altfel aplicatiile vor inceta sa mai functioneze.

11 COMENTARII

  1. Am impresia ca Apple nu realizeaza cat sunt de penibili cu ios 11, cel mai complex sistem de opereare din lume HAHAHAHA, regret ca am ios.