YouTube e mai MARE ca WhatsApp si Facebook Messenger

YouTube este mai mare decat WhatsApp si Facebook Messenger, compania americana vand un numar uluitor de utilizatori care acceseaza platforma in fiecare luna.

YouTube MARE WhatsApp Facebook Messenger

YouTube a anuntat in cursul acestei zile numarul impresionant de utilizatori inregistrati care urmaresc tot felul de clipuri video in cadrul retelei sale, iar cifra este surprinzator de mare pentru compania detinuta de catre Google. Conform celor de la YouTube, nu mai putin de 1.8 miliarde de persoane din lumea intreaga au conturi in retea si sunt active lunar pentru a vedea clipuri video publicate de catre creatori, insa numarul real de vizitatoti este mult mai mare.

YouTube vorbeste aici despre 1.8 miliarde de persoane cu conturi in platforma care urmaresc tot felul de clipuri video, insa daca i-ar lua in considerare si pe cei fara conturi, cifra ar putea cu mai mare de 2 miliarde de persoane. YouTube ar putea avea un numar mai mare de persoane care ii urmaresc toate clipurile video decat numarul de utilizatori inregistrati in reteaua Facebook, cifra fiind cu mult peste cele ale WhatsApp si Facebook Messenger.

YouTube este mai MARE ca WhatsApp si Facebook Messenger

YouTube cu ai sai 1.8 miliarde de utilizatori activi lunar are cu peste 400 de milioane de utilizatori activi lunar mai mult decat WhatsApp, sau Facebook Messenger, insa cifra este mai mica decat cea a numarului de utilizatori din Facebook. Diferenta dintre YouTube si Facebook in numarul de utilizatori activi lunar este de cam 300 – 400 de milioane de persoane, insa in cazul YouTube nu se contorizeaza cei fara conturi, care reprezinta deasemenea o cifra mare.

“YouTube CEO Susan Wojcicki says that 1.8 billion registered users are watching videos on the platform each month, not counting anyone who’s watching without an account. This is the impact of an open platform: it brings the world together in ways that were just not possible before. But we’ve also seen that with openness comes challenges, as some have tried to take advantage of our services.”

YouTube este vizitat de catre foarte multe persoane care folosesc platforma pentru a asculta muzica din cadrul clipurilor video publicate de catre artisti, iar desigur ca celor de la Google nu le prea place asta, dar nu se zbat prea mult pentru a opri totul. YouTube a lansat inclusiv in Romania noile sale abonamente RED care permit ascultarea de muzica oriunde si oricand, plus vizualizarea de continut premium, iar toate acestea sunt benefice pentru Romania.