Apple isi va Lansa propriul Card de Credit

Apple Lansa Carte Credit

Apple intentioneaza sa isi lanseze propriul card de credit bazata pe Apple Pay, compania americana colaborand cu cei de la Goldman Sachs pentru a-si indeplini proiectul. Noul card de credit va fi bazata pe platforma Apple pay a celor de la Apple, ea urmand a fi lansata pe piata in cursul anului 2019, SUA fiind prima tara in care va fi disponibila.

Apple initiaza un parteneriat mult mai complex cu Apple, banca urmand a oferi si credite pentru clientii Apple in Apple Store-uri, cele doua companii finalizand acum detaliile colaborarii. Pentru cei de la Apple vorbim despre o premiera in lansarea cardului de credit, iar asta pentru ca pana acum Apple Pay a fost un real succes, dar totul va deveni “fizic”.

Apple isi va Lansa propriul Card de Credit

Cardul de credit Apple bazat pe Apple Pay va inlocui actualele card-uri de recompense pe care utilizatorii platformei le primesc, acestea venind de la Barclays BCS. Noul card de credit ar urma sa fie lansata tot sub branding-ul Apple Pay de catre cei de la Apple si Goldman Sachs, proiectul fiind unul extrem de interesant, iar daca va avea succes, va fi extins si in alte tari.

The partnership will extend into other services including Goldman offering in-store loans to Apple customers buying iPhones and other gadgets, an effort The Wall Street Journal reported on in February. Apple and Goldman are still hashing out the terms and benefits of the planned card including the perks for customers, these people said.

Apple are numai de castigat de pe urma unui card de credit, iar asta deoarece utilizatorii sai ar putea scoate bani fizici din platforma folosind bancomatele celor de la Goldman Sachs. Nu se stie cand va fi lansat acest nou produs al companiei Apple, dar e foarte posibil ca la WWDC 2019 sa vedem anuntul, asta daca nu cumva el va fi facut mai devreme.