YouTube: Noua Functie SURPRIZA Lansata astazi

YouTube are incepand de astazi o noua functie extrem de utila lansata ca o surpriza de catre compania detinuta de Google, utilizatorii din lumea intreaga putandu-se bucura cu ea.

YouTUbe Functie SURPRIZA Lansata astazi

YouTube a luat toata lumea prin surprindere astazi cu o noua functie pe care a lansat-o pentru aplicatia proprie, compania americana permitandu-le utilizatorilor de telefoane iPhone X sa vada clipuri video HDR. Vorbim despre implementarea suportului HDR pentru iPhone X la mai bine de 6 luni de cand a fost lansat telefonul celor de la Apple, insa in ciuda intarzierii, cei de la YouTube se numara printre putinii care ofera suport de acest gen pentru produsul Apple.

YouTube le va permite utilizatorilor de telefoane iPhone X sa vada clipuri video cu o gama mai mare de culori, deci vorbim despre culori care ar trebui sa fie mult mai aproape de cele reale, pe Android existand suport de ceva vreme. YouTube ofera posibilitatea de a vedea clipuri video HDR din platforma pe o varietate de rezolutii, asa ca utilizatorii de telefoane iPhone X se pot bucura de suport pentru o functie utila pentru o gama variata de clipuri video.

YouTube: Noua Functie SURPRIZA Lansata astazi

YouTUbe Functie SURPRIZA Lansata astazi 1

YouTube are o gama foarte variata de clipuri video HDR disponibile in platforma sa pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca includerea suportului pentru iPhone X este o miscare naturala care trebuia facuta de ceva vreme. Exista deasemenea si canale specializate in redarea de clipuri video in format HDR pentru cei care au produse capabile sa-l redea, iar YouTube intra acum in randul telefoanelor performante care au suport pentru aceasta tehnologie foarte importanta.

YouTube ar putea sa nu redea automat clipurile video in format HDR pentru iPhone X, in ciuda faptului ca suportul este implementat, asa ca ar fi bine sa verificati voi rezolutia la care sunt redate clipurile video. Suportul HDR a fost una dintre functiile importante pe care iPhone X le-a avut promovate de catre compania Apple, insa din pacate nu toate aplicatiile multimedia permit redarea de continut in acest mod, dar asta se va schimba in timp.

20 COMENTARII

  1. Cred că niciodată, deoarece prin redarea exclusiv în prim plan, Google se asigură într-o măsură mai mare că utilizatorul privește ecranul și astfel vede reclamele care sunt inserate în clipuri.

  2. Mda, știu că pentru mintea ta, doar Apple inovează. Probabil aștepți cu suspans noile culori de carcase pe care le va anunța Apple, marile lor inovații ???

  3. Daaa,google a anuntat in 2 ore niste functii Apple pe 4 va anunta in 2 ore functii pt 4 sisteme de operare , plus hardware. Pretentii mici are Viorica

  4. gresit…tipic Viorel
    – pe langa ios macos watchos si tvos o sa avem si hardware gen macbook’uri, imac, posibil si iphoneSE….intre timp samsung e in paragina, google anunta si ei ca au inceput sa copieze ce este important de la Apple

  5. Apple anunță aceleași nimicuri de câțiva ani încoace, însa nimic revoluționar.
    Noul iPhone: puțin mai subtire, puțin mai ușor, puțin mai măricel, etc.
    iMac: oleacă mai subțire, mai mult RAM, mai mult SSD, etc

    Adevăratele inovații vin de la Google, și s-a văzut ce poate face Google.
    Apple este bătută de către Google pe fiecare segment:
    – iCloud este o glumă acră față de suita cloud de la Google: Drive + Google Photos
    – Android vs iOS, nici nu pot fi comparate, pentru ca iOS a ajuns un sistem slab, plin de bug-uri
    – AI, păi Google este la ani lumină înaintea lui Apple, probabil pentru că la Apple nu există inteligență
    – robotică: Apple nu știe ce e aia, dar Google este fff avansată cu Boston Dynamics Robots
    – Apple Maps, mai există? Au trecut de stadiului Inception? Google Maps is “The best or nothing”

    Exemplele pot continua, dar proștii nu le vor vedea niciodată.

  6. wow deci totul pt a te controla si iti place ce face GOOGLE !! Viorel este obisnuit sa ii fie poruncit, angajatii au aceasta tendinta.
    CULCAT AM ZIS !!

  7. “Noutățile” pe segmentul hardware la Apple sunt deja descoperite de prin 2015 la producătorii cu Android.
    Probabil că vor anunța noutățile astea hardware:
    – două culori noi de carcase
    – încărcare rapidă, de data asta până la 76% din baterie
    – Bluetooth 5
    – o nouă rezoluție Retina ++ (adică 2k)
    – un stabilizator de imagine puțin mai eficient
    – o baterie de 3093 mAh

    Pe software:
    – Siri e capabilă să înțeleagă 58% din comenzi, cu 8% mai mult ca până acum
    – un efect puțin îmbunătățit de blur la fotografii

    Apple este praf la inovații hardware iar la software este cu ani lumină în spatele lui Google.