Google Assistant: ACTIVEAZA cele 6 Voci NOI pe iPhone si Android

Google Assistant are disponibile cele 6 voci noi pentru iPhone si Android, iar acum afli cum le poti activa pentru folosire in propriile telefoane si tablete.

Google Assistant ACTIVEAZA 6 Voci iPhone Android

Google Assistant are anuntate de catre compania Google 6 voci noi pentru utilizatorii din lumea intreaga in cadrul unei schimbari masive de functionalitate pe care americanii au anuntat-o saptamana aceasta in cadrul conferintei I/O. Google a anuntat ca Google Assistant le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege una dintre 6 voci pe care le vor auzi in momentul in care interactioneaza cu asistentul personal pentru orice fel de comenzi rulate prin intermediul aplicatiilor.

Google Assistant are toate aceste 6 voci create de catre WaveNet, un sistem de sintetizare vocala creat de catre DeepMind, o subsidiara a Google Marea Britanie, deci vorbim despre tehnologie realizata tot de catre inginerii Google. Conform Google, tehnologia WaveNet este capabila sa reproduca intregi vocabulare folosind inteligenta artificiala si fara prea multa interventie din partea oamenilor, deci Google Assistant ar trebui sa aiba o oce destul de naturala.

Google Assistant: ACTIVEAZA cele 6 Voci NOI pe iPhone si Android

Google Assistant ar trebui sa aiba toate cele 6 voci noi disponibile in meniul de setari pentru aplicatiile iPhone si Android, dar asta numai daca aveti instalata cea mai recenta versiune a aplicatiilor lansate de catre Google. Daca aveti cea mai recenta versiune, atunci mergeti in Sttings > Preferences > Assistant Voice, iar acolo ar trebui sa vedeti 8 voci dintre care puteti alege pentru Google Assistant, 6 dintre ele fiind cele noi lansate saptamana aceasta de compania Google.

Google Assistant va interactiona cu noi folosind oricare dintre cele 6 voci alese, asa ca testati-le pe fiecare in parte, printre ele aflandu-se si cea a lui John Legend, deci veti putea auzi cuvinte rostite, poate, de catre o voce familiara. Google Assistant are un foarte mare avantaj in fata Siri in ceea ce priveste aceasta functionalitate, asistentul personal al celor de la Apple nefiind capabil sa “vorbeasca” in alte limbi decat cele pe care Apple le-a setat in prealabil pentru iOS, sau macOS.

6 COMENTARII