Google Drive: Noul Design Lansat pentru Utilizatori

Google Drive are un nou design lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Google facand o surpriza extrem de placuta cu modificarile aduse.

Google Drive Noul Design Lansat Utilizatori

Google Drive are de astazi un nou design lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Google luand planeta prin surprindere cu modificarea implementata pentru platforma sa disponibila pe calculatoare, telefoane si tablete. Conform celor care au testat noul design, Google Drive este regandit pentru a semana mai mult cu Gmail, serviciul de email al celor de la Google, care a trecut deasemenea printr-o schimbare de design chiar luna aceasta.

Google Drive are acum o interfata alba in locul celei gri pe care compania Google o oferea pana astazi, ea fiind simplificata intr-o foarte buna masura pentru a oferi o experienta mai buna de utilizare indiferent de platforma. Google Drive are colturi rotunde pentru majoritatea elementelor de interfata, iar logo-ul platformei este plasat intr-o pozitie mai proeminanta decat in trecut, pentru cei care nu stiau ce platforma folosesc atunci cand au deschis vreun fisier din browser.

Google Drive: Noul Design Lansat pentru Utilizatori

Google Drive Noul Design Lansat Utilizatori 1

Google Drive are deasemenea iconitele de control cu pozitii schimbate de catre compania Google, cele pentru setari si centrul de ajutor fiind acum pozitionate in aceeasi zona precum bara pentru cautare printre fisiere. Practic, cei de la Google s-au uitat la plangerile utilizatorilor privind ceea ce nu era chiar bun in cadrul platformei si s-au gandit sa faca Google Drive mult mai usor de folosit in baza a ceea ce isi doresc utilizatorii sa aiba disponibil pentru ca totul sa fie mai usor accesibil.

Google Drive este una dintre cele mai mari platforme pentru stocarea de fisiere, iar cei de la Google profita de popularitatea ei pentru a face modificari menite sa atraga mai multe persoane catre ecosistem. Google Drive poate fi accesat de pe orice fel de calculatoare, telefoane, sau tablete, multumita aplicatiilor create de catre compania Google, americanii oferind si spatiu gratuit pentru stocarea de fisiere in cadrul platformei.