Google Maps: Functia UIMITOARE Anuntata pentru iPhone si Android

Google Maps are anuntata o functie uimitoare pentru telefoanele iPhone si Android, compania americana aducand o tehnologie pe care lumea o astepta de mult.

Google Maps Functia UIMITOARE iPhone Android

Google Maps a fost in centrul anunturilor importante facute aseara de catre compania Google pentru produsele si serviciile oferite pentru clientii din intreaga lume, compania americana avand noutati extrem de interesante. V-am vorbit aseara desre doua functii pe care Google Maps urmeaza sa le aiba pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar astazi va vorbesc despre alta, bazata pe realitate augmentata, ea fiind ceruta de foarte mult timp de foarte multa lume.

Google Maps urmeaza sa ne permita sa folosim un sistem de navigare ghidata bazata pe realitate augmentata, doar cand ne plimbam pe jos, camera telefoanelor urmand a fi folosita pentru a arata directia pe care utrebuie sa o urmam. Google Maps va folosi sistemul Street View pentru a afisa informatii de navigare ghidata pe telefoanele noastre, iar in imaginea de mai jos aveti o demonstratie a modului in care ar trebui sa functioneze totul dupa ce sistemul va fi lansat.

Google Maps: Functia UIMITIARE Anuntata pentru iPhone si Android

Google Maps Functia UIMITIARE iPhone Android

Google Maps are aceasta functionalitate implementata automat, fara a mai necesara instalarea altor aplicatii, sau folosirea vreunei perechi speciale de ochelari, asa cum era necesar in cazul Google Glass. Mai mult decat atat, nou sistem al Google Maps bazat pe realitate augmentata este capabil sa identifice locatii importante din preajma noastra pentru a sti rapid exact unde ne aflam, aici inteligenta artificiala jucand un rol foarte important.

Google Maps a implementat ceva ce foarte multa lume astepta sa vada pentru Apple Maps dupa ce Apple a implementat suportul pentru realitate augmentata prin ARKit, insa din pacate cei din Cupertino n-au oferit inca asa ceva. Google Maps aduce totusi o tehnologie care parea imposibil de vazut intr-o platforma atat de importanta, iar compania Google a afirmat ca incepand de vara aceasta va distribui noua functionalitate pentru utilizatorii din intreaga lume, deci nu trebuie sa mai asteptam mult dupa ea.

9 COMENTARII