iPhone SE 2: Noul Design Dezvaluit Inaintea Lansarii

iPhone SE 2 are noul design dezvaluit inaintea lansarii de catre parteneri ai companiei Apple, iar schimbarea adusa este una uriasa pentru clienti.

63

iPhone SE 2 Noul Design Dezvaluit Lansare

iPhone SE 2 are noul design prezentat de primele folii facute de catre producatorii asiatici de accesorii, acesti bazandu-se pe schite preluate de la partenerii companiei Apple care produc telefonul, sau componente pentru acesta. Puteti vedea ca acesti producatori de folii dau de inteles ca iPhone SE 2 urmeaza sa aiba intr-adevar o camera TrueDepth implementata de catre compania Apple, desi unele zvonuri sugerau faptul ca aceasta schimbare nu va fi oferita de catre americani.

iPhone SE 2 a fost anuntat de catre unele zvonuri ca fiind un upgrade major in comparatie cu iPhone SE, insa altele sustineau ca de fapt telefonul este doar o versiune usor imbunatatita, fara un design mult schimbat. Imaginile de mai jos arata foarte clar faptul ca iPhone SE 2 va avea un ecran care ar trebui sa acopere majoritatea panoului frontal, asa cum se intampla la iPhone X, schimbarea de design fiind una substantiala fata de actualul model.

iPhone SE 2 design schita 1

iPhone SE 2: Noul Design Dezvaluit Inaintea Lansarii

iPhone SE 2 design schita 2

iPhone SE 2 ar putea fi si mai mic decat actualul model, iar daca va uitati la imaginea de mai sus, vet observa ca foliile au dimensiune mai mica decat actualele telefoane iPhone 5 ale companiei Apple. O reducere a dimensiunilor iPhone SE 2 in comparatie cu cele ale iPhone SE ar fi surprinzatoare, insa compania Apple a reusit sa ne arate ca este capabila de aproape orice, deci telefonul ar trebui sa aiba un ecran mai mare si sa fie, per total, mai mic.

iPhone SE 2 design schita 3

iPhone SE 2 ar putea fi o surpriza foarte placuta din partea companiei Apple, iar asta deoarece ar urma sa fie lansat cu o schimbare de design pe care putini o mai credeau posibila in baza celor mai recente zvonuri, insa cei de la Apple par sa fi pregatit ceva frumos. Desigur ca producatorii de accesorii n-au chiar intotdeauna dreptate in ceea ce priveste zvonurile pentru produse Apple nelansate, asa ca ramane sa vedem ce va fi anuntat pentru iPhone SE 2, poate chiar luna aceasta.