iPhone SE 2: Noul Design Dezvaluit Inaintea Lansarii

iPhone SE 2 are noul design dezvaluit inaintea lansarii de catre parteneri ai companiei Apple, iar schimbarea adusa este una uriasa pentru clienti.

iPhone SE 2 Noul Design Dezvaluit Lansare

iPhone SE 2 are noul design prezentat de primele folii facute de catre producatorii asiatici de accesorii, acesti bazandu-se pe schite preluate de la partenerii companiei Apple care produc telefonul, sau componente pentru acesta. Puteti vedea ca acesti producatori de folii dau de inteles ca iPhone SE 2 urmeaza sa aiba intr-adevar o camera TrueDepth implementata de catre compania Apple, desi unele zvonuri sugerau faptul ca aceasta schimbare nu va fi oferita de catre americani.

iPhone SE 2 a fost anuntat de catre unele zvonuri ca fiind un upgrade major in comparatie cu iPhone SE, insa altele sustineau ca de fapt telefonul este doar o versiune usor imbunatatita, fara un design mult schimbat. Imaginile de mai jos arata foarte clar faptul ca iPhone SE 2 va avea un ecran care ar trebui sa acopere majoritatea panoului frontal, asa cum se intampla la iPhone X, schimbarea de design fiind una substantiala fata de actualul model.

iPhone SE 2 design schita 1

iPhone SE 2: Noul Design Dezvaluit Inaintea Lansarii

iPhone SE 2 design schita 2

iPhone SE 2 ar putea fi si mai mic decat actualul model, iar daca va uitati la imaginea de mai sus, vet observa ca foliile au dimensiune mai mica decat actualele telefoane iPhone 5 ale companiei Apple. O reducere a dimensiunilor iPhone SE 2 in comparatie cu cele ale iPhone SE ar fi surprinzatoare, insa compania Apple a reusit sa ne arate ca este capabila de aproape orice, deci telefonul ar trebui sa aiba un ecran mai mare si sa fie, per total, mai mic.

iPhone SE 2 design schita 3

iPhone SE 2 ar putea fi o surpriza foarte placuta din partea companiei Apple, iar asta deoarece ar urma sa fie lansat cu o schimbare de design pe care putini o mai credeau posibila in baza celor mai recente zvonuri, insa cei de la Apple par sa fi pregatit ceva frumos. Desigur ca producatorii de accesorii n-au chiar intotdeauna dreptate in ceea ce priveste zvonurile pentru produse Apple nelansate, asa ca ramane sa vedem ce va fi anuntat pentru iPhone SE 2, poate chiar luna aceasta.

63 COMENTARII

  1. Opa…cu asta Apple ar reduce la tacere pe multi
    Deci pastreaza probabil 4″ dar din cauza ca va fi edge to edge se reduce dimensiunea…
    Totusi sper sa lase dimensiunea si sa ofere 4.5″

  2. Trebuie sa recunosc, arata intr-un mare fel, clar diagonala va fi mai mare de 4″, va avea un suscces enorm, nu or sa faca fata cu productia, o demonstratie clara ca nu trebuie sa fie cat tableta, am intrat ieri la Vodafone si in primul rand erau S9 si S9+, imensitati, nu as putea sa folosesc asa ceva

  3. Erau alte standarde atunci. Industria a evoluat și aplicațiile au devenit orientate către afișarea de conținut pe ecrane mari.

    Nu îmi vine să cred că tu nu realizezi aspectele astea ..

  4. Mie nu îmi trebuie palete … Am vândut X-ul că era mare și greu .. am luat SE , asta e mărimea confortabila pentru mine .

  5. Viorel are 185 cm cu 87-90 kg, și mâini bărbătești, nu de fetițe…

    Cei care preferă smartphone-uri mici au mânuțe mici și totodată – extremitatea sistemului urinar micuță. Ăștia își votează singuri comentariile ca formă de autovalidare.

    PS: te rog respectuos nu te mai lua de mine, nu mă mai provoca, și păstrează un limbaj prietenos, fără miștouri.

  6. Măcar este bine că te autoevaluezi, în funcție de ceea ce îți vine să crezi sau nu!
    Bravo Srb! Ține-o tot așa!

  7. Da, știu, pe voi vă interesează bărbații de 195 cm, blonzi cu ochi albaștri… Atât pe Srb cât și pe Srb, de aia vă numiți voi Srb Srb.

  8. Da, știu, pe voi vă interesează bărbații de 195 cm, blonzi cu ochi albaștri… Atât pe Srb cât și pe Srb, de aia vă numiți voi Srb Srb.

  9. asa asa, arata-mi cat de complexat esti…de fapt scrie-mi
    Mai cunosc persoane la 1.90 patrati de la sala ce vorbesc ca o muiere si se plang ca sunt altii mai mari ca ei…ca deh, nu au cu ce sa atraga altceva decat cu “trasul de fiare”

  10. Hai gata, facem prea mult off-topic, și eu respect dorința lui zaone de a ne conforma unui regulament de comentarii.

    Bravo, ai câștigat!

  11. sectiune de comentarii facuta praf de un incult. again and again and again acelasi SRB . abia acesta este un telefon pentru saraci, ce zici SRB ?

  12. inafara de capul tau unde ai vazut tu definitia unui smartphone ca tine de diagonala? in kkt de ce mai avem “smartwatch” atunci la 2″

  13. Posibil să vină cu Retina, dar imaginează-ți un TV sport cu diagonala de 13 inci, și rezoluție 4K. Degeaba are rezoluție mare dacă nu beneficiază de o diagonală potrivită.

  14. Eu respect decizia ta de a comenta civilizat. Ar fi perfect daca și Srb ar respecta-o.
    Cu toate astea, discuțiile între mine și Srb sunt haioase și cred că cititorii le găsesc amuzante.

  15. Într-adevăr: cu asta Apple îi va reduce la tăcere pe mulți… Pe toți cei care încă sperau că Apple va produce un iPhone care să ajungă măcar Galaxy S7.
    Așa… Cine să mai strige în gura mare că Apple este “cea mai inovatoare companie din lume”?

  16. Exact asta e ideea, S7 este prea avansat față de “bijuteria” asta.

    PS:
    BIJUTERÍE, bijuterii, s. f. Obiect de podoabă făcut din metal nobil (și pietre prețioase); giuvaer. ♦ Magazin specializat în confecționarea și vânzarea giuvaerurilor. – Din fr. bijouterie.

    Sursa: https://dexonline.ro/definitie/bijuterie

  17. S7 este o aberatie tipica samsung…
    Da iphone este bijuterie foloseste metale pretioase..credeam ca stii definitia fara sa te uiti in dex

  18. nu vezi ca nu are pe nimeni, sta pe aici acum…ca si mine, doamne sunt idolul lui..daca tu ai 2 femei, el trebuie sa aiba 3 chiar daca realitatea il insala

  19. “2 amante” se citește “doi amante” ????
    Asta m-a îngrijorat că ai “doi amante” ???
    Nu vezi că și @Srb_Srb:disqus are același discurs?

    “daca tu ai 2 femei, el trebuie sa aiba 3”

  20. Alegerea unui ecran mai mic de 4,5″ pare a fi neinspirată. Nu mai este vorba despre un “telefon” ci despre un “smartphone”
    adică despre un micro-PC, pe care se consumă conținut multimedia, care are nevoie de o suprafață generoasă de afișare.

  21. nu ne intereseaza statutul tau de pe matrimoniale….nu ne intereseaza barbatii la 185 ce poarta geanta si fustita ce urmaresc gesturile altor barbati adevarati

  22. O alegere foarte bună pentru tine și o respect. Nu toată lumea are mâini normale cât să folosească un smartphone cu ecran de 5,5-6,5″, și nu este o rușine asta.
    Rușinos este să îi jignim pe alții care preferă ecrane mari.

  23. ??
    Nu am uitat discuția voastră… Nici Srb nu o să te uite, te va păstra în fanteziile sale multă vreme…

  24. Obiectivul oamenilor de bun simț, al comunității idevice, al lui zaone (ai văzut că e în vigoare un regulament de comentarii)