Samsung o Ia Inaintea Apple cu Lansarea unui Produs Important

Samsung colaboreaza cu Microsoft pentru a aduce pe piata un produs foarte important inaintea companiei Apple, el urmand a fi prezentat anul acesta.

Samsung Apple Lansarea Produs Important

Samsung vrea sa intreaga Apple pentru lansarea unui produs important, asa cum a mai facut in trecut, insa initiativele anterioare s-au dovedit a fi esecuri din foarte multe puncte de vedere. Acum cei de la Samsung vor sa lanseze o casca pentru realitate augmentata/virtuala inaintea celor de la Apple, ei avand produsul in dezvoltare de ceva vreme.

Samsung lucreaza impreuna cu Microsoft pentru a lansa acest nou produs, el oferind suport atat pentru realitate augmentata, cat si pentru cea virtuala, exact ca produsul Apple. Spre deosebire de produsul celor de la Apple, compania Samsung intentioneaza sa isi prezinte in mod public produsul in cadrul IFA Berlin 2018, cu aproximativ doi ani inaintea Apple.

Samsung o Ia Inaintea Apple cu Lansarea unui Produs Important

Samsung intentioneaza sa foloseasca ecrane OLED, procesoare Exynos proprii, si o varietate de senzori pentru a oferi o experienta imersiva de realitate augmentata si virtuala. Un manager al companiei Samsung a confirmant pentru presa care sunt planurile companiei privind acest produs, iar colaborarea cu Microsoft il face cu atat mai interesant.

“Samsung Electronics is working on developing cordless and high-priced headsets supporting both VR and AR. Definitely, Samsung plans to use in-house application processors, OLED displays and sensors. But more importantly, Microsoft has lowered its demand for royalties as it is taking a multi-pronged approach to delivering a rich ecosystem of games and applications that will entice users.”

Desi produsul rezultat din colaborarea Samsung cu Microsoft se anunta a fi interesant, problema este ca niciuna nu a lansat un produs comercial de acest gen care sa aiba succes. Mai mult decat atat, desi Samsung ar urma sa prezinte noul produs in cadrul IFA Berlin 2018, nu se stie cand va ajunge acesta efectiv pe piata, lansarea putand avea loc chiar si peste 1 an.