iPhone SE 2: Design-ul Asteptat, Dezvaluit in Premiera

iPhone SE 2 are posibilul nou design dezvaluit in premiera, compania Apple pregatind lansarea unui telefon cu un aspect pe care toata lumea il astepta.

iPhone SE 2 design dezvaluit premiera

iPhone SE 2 are astazi prezentat posibilul nou design pe care compania Apple ar fi ales sa il foloseasca pentru telefonul pe care intentioneaza sa il lanseze pe piata, cel mai probabil, in mai, sau iunie. In clipul video de mai jos puteti vedea o combinatie intre iPhone X si iPhone SE, adica un iPhone SE 2 care are camera TrueDepth pentru Face ID, dar si un ecran care acopera intregul panou frontal, asa cum au spus deja o varietate de zvonuri.

iPhone SE 2 este reprodus in baza unor schite preluate de la un partener al companiei Apple, iar spre deosebire de alte zvonuri aparute pana acum, telefonul nu are carcasa din sticla, ci vechea carcasa din aluminiu si sticla. iPhone SE 2 Telefonul iPhone SE 2 din acest concept este cu mult diferit fata de ceea ce am aflat din cel mai recent zvon privind lansarea telefonului, acela sugerand faptul ca Apple va integra inclusiv incarcare wireless, dar design-ul de mai jos nu permite asta.

iPhone SE 2: Design-ul Asteptat Dezvaluit in Premiera

iPhone SE 2 este prezentat cu acest design decatre celebrul OnLeaks, insa acesta sustine ca nu are certitudinea ca informatiile pe care le-a primit sunt 100% reale, asa ca luati acest design ca atare in acest moment. E foarte posibil ca in imaginea de mai sus sa fie un iPhone SE 2 care este doar un prototip si nu produsul real pe care compania Apple intentioneaza sa il lanseze pe piata in iunie, sau mai, si care ar fi deja in productie.

iPhone SE 2 este un telefon asteptat de catre foarte multe persoane, iar daca va veni cu acest design, atunci va fi cu mult, mult mai interesant decat modelul care ar avea o carcasa din sticla, insa design-ul vechi. iPhone SE 2 urmeaza sa fie pus in vanzare la aproximativ acelasi pret precum iPhone SE, dar mai multe detalii ar trebui sa afla in cursul acestei luni, pe masura ce Apple se pregateste sa-si lanseze noul telefon mobil pe piata.