Google Ataca Apple cu un nou Produs in 2018

Google vrea sa atace Apple cu un nou produs important in anul 2018, planurile celor din Mountain View fiind dezvaluite cu mult timp in avans.

Google Ataca Apple Produs 2018

Google este mereu in cautarea de produse importante cu care sa aiba succes pe piata, iar daca seria Pixel este deocamdata destul de departe de a-i oferi succesul pe care il cauta, americanii rpegatesc alte surprize. Mai exact, in 2018 Google intentioneaza sa lanseze Pixel 3 pe pietele globale, insa acesta nu este singurul produs important pe care il vom vedea de la ea, iar asta deoarece va exista si un smartwatch din aceasta categorie, concurent cu Apple Watch.

Google are planurile dezvaluite de catre celebrul leaker evleaks, el afirmand ca noul Pixel smartwatch urmeaza sa fie prezentat in cadrul unei conferinte care urmeaza sa fie organizata in toamna acestui an. Cei de la Google doresc sa aduca pe piata noile telefoane Pixel 2 si Pixel 3 XL impreuna cu noul smartwatch Pixel pentru a le oferi clientilor mai multe motive sa ii cumpere ambele tiprui de produse, asa cum fac si cei de la Apple in fiecare an.

Google Ataca Apple cu un nou Produs in 2018

Google nu a lasat sa fie dezvaluite prea multe informatii despre acest Pixel smartwatch, insa nici despre Pixel 3 nu se stie mare lucru, desi unii afirma ca e posibil ca telefoanele sa aiba decupaj integrat de catre americani. Google aimplementat decupajele pentru ecrane in mod standard in Android P, iar integrarea unuia in seria Pixel 2 nu este greu de crezut, mai ales ca aproape toti producatorii importanti de telefoane Android au facut deja asta.

https://twitter.com/evleaks/status/994585799235600384

Google ar putea lansa si Pixel Smartwatch la preturi ceva mai mici decat cele ale Apple Watch, iar asta deoarece un competitor adevarat are nevoie si de un pret de vanzare care sa atraga utilizatorii din lumea intreaga. Mai multe informatii privind acest Pixel smartwatch al celor de la Google vom afla in perioada urmatoare, impreuna cu detalii cu privire si la seria Pixel 3, pe care americanii o pregatesc de ceva vreme pentru lansare.