iPhone SE 2: Primele Imagini cu Noul Ecran

iPhone SE 2 are noul ecran prezentat intr-o serie de prime imagini care confirma schimbarea majora de design pe care compaina Apple intentioneaza sa ne-o ofere.

iPhone 2 SE imagini ecran nou

iPhone SE 2 incepe sa fie in centrul atentiei lumii intregi astazi dupa ce primele imagini cu noul ecran au aparut pe o retea de socializare din China, ele confirmand schimbarea majora de design pe care compania Apple ar trebui sa o ofere. Vorbim despre un nou ecran pentru iPhone SE 2 care are un decupaj in partea superioara, deci Face ID si o camera TrueDepth ar trebui sa fie integrate.

iPhone SE 2 este numit de catre cel care a publicat pozele de mai jos cu ecranul care pare sa fie pregatit pentru a fi livrat catre Apple pentru asamblare, sau care a fost primit intr-o fabrica a unui partener si este pregatit pentru aceasta procedura. Desigur ca ecranul poate fi foarte bine si pentru un iPhone 11, insa din moment ce persoana care a publicat imaginile spune ca sunt pentru iPhone SE 2, cine o poate contrazice ?

iPhone SE 2: Primele Imagini cu Noul Ecran

iPhone 2 SE imagini ecran 1

iPhone SE 2 a fost zvonit ca fiind pregatit de catre compania Apple atat cu design similar cu cel al iPhone X, cat si cu un design similar cu cel al actualului model al iPhone SE, asa ca e imbucurator sa vedem ca primul ar fi cel ales. Un zvon recent spunea ca iPhone SE 2 urmeaza sa intre in productie chiar luna aceasta la Apple, iar lansarea ar trebui sa aiba loc luna viitoare, deci zvonuri veridice ar trebui sa cam apara.

iPhone 2 SE imagini ecran

iPhone SE 2 cu un design foarte similar cu cel al iPhone X ar creste substantial vanzarile de telefoane pentru compania Apple, insa ramane de vazut si care va fi pretul perceput in urma unei asemenea schimbari majore. E foarte posibil ca iPhone SE 2 sa fie cu mult mai scump decat modelul pe care compania Apple l-a lasat acum cativa ani, deci e bine sa fiti pregatiti si sa platiti mai mult pentru noua serie de telefoane.