Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, NOUL Design comparat cu cel Vechi si Specificatiile

Samsung Galaxy Note 9 are in exclusivitate comparat noul design cu cel vechi intr-o tentativa de a ni se arata diferentele, iar specificatiile sunt deasemenea confirmate.

Samsung Galaxy Note 9 NOUL Design Specificatiile

Samsung Galaxy Note 9 are prezentata astazi in exclusivitate o schimbare foarte importanta pentru design-ul sau, ea aducand in fata ochilor intregului internet nou design pe care compania Samsung intentioneaza sa ni-l ofere. Vorbim despre un nou design pentru Samsung Galaxy Note 9 care vine cu o surpriza complet neasteptata,iar asta desi pana in prezent zvonurile au spus ca aspectul telefonului va fi similar cu cel al actualului model.

Samsung Galaxy Note 9 are in imaginea de mai jos comparat noul design cu cel vechi pentru a ni se arata ca noul model de telefon ar urma sa fie usor mai mic in dimensiuni in comparatie cu cel lansat in cursul anului anterior de catre coreeni. Puteti vedea din imaginea animata ca diferenta nu este mare intre cele doua modele de telefoane, iar daca ea este adevarata, atunci Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi mai usor de folosit.

Samsung Galaxy Note 9 NOUL Design Specificatiile 1

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, NOUL Design comparat cu cel Vechi si Specificatiile

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea un ecran cu diagonala mai mica decat cea oferita in actualul model, in ciuda faptului ca dimensiunile sunt mai mici, asa ca nu trebuie sa va speriati ca Samsung va face o greseala din acest punct de vedere. Separat, Samsung Galaxy Note 9 este prezentat si intr-un nou benchmark care confirma implementarea unui chip Qualcomm Snapdragon 845 cu 8 GB RAM, cel Exynos 9810 urmand a fi oferit deasemenea.

Samsung Galaxy Note 9 NOUL Design Specificatiile 2

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat pe piata cu un ecran care are diagonala de 6.3 inch, o baterie de minim 3000 mAh, dar si un pret mult mai mare decat cel perceput pentru modelele aparute inaintea sa. Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa fie deasemenea lansat mult mai devreme de catre cei de la Samsung, noul model fiind asteptat pe piata undeva prin iulie, iar asta din cauza faptului ca Samsung Galaxy S9 are vanzari neasteptat de mici.