Windows 10: Functia GROZAVA care Depinde de Apple

Windows 10 poate avea o functie grozava implementata de catre compania Microsoft, insa oferirea sa depinde intr-o foarte mare masura de cei de la Apple.

Windows 10 Functia GROZAVA Depinde Apple

Windows 10 poate avea o functie grozava implementata in curand de catre compania Microsoft, insa doar daca Apple va fi de acord sa o ofere pentru calculatoarele utilizatorilor din lumea intreaca, ceea ce pare putin probabil. Recent cei de la Microsoft au anuntat functia Your Phone pentru Windows 10, care permite vizualizarea de informatii de pe telefoane pe calculatoare, si controlarea anumitor functii fara a mai atinge telefoanele care se afla, poate chiar langa noi.

Windows 10 le va permite utilizatorilor de telefoane Android sa faca apeluri telefonice, sau sa trimita mesaje, insa pe iPhone acest lucru nu va fi posibil, desi cei de la Microsoft ar dori ca Apple sa ofere macar suport pentru iMessage. Joe Belfiore, omul care a supravegheat aceasta schimbare majora pentru Windows 10 a anuntat ca si-ar dori sa lucreze cu Apple pentru a implementa suport iMessage in viitoarea functie pentru sistemul de operare Windows 10.

Windows 10: Functia GROZAVA care Depinde de Apple

Windows 10 este unul dintre cele mai folosite sisteme de operare de pe planeta, iar utilizatorii iPhone care au Windows sunt cu mult, extrem de mult mai multi decat cei care folosesc telefoanele impreuna cu un Mac, iar Apple stie asta. Apple vrea sa oblige oamenii sa cumpere un Mac pentru a putea trimite iMessage-uri, si a beneficia de alte functii, insa suportul in Windows 10 i-ar putea aduce mai multi clienti care cumpara iPhone, un produs cu mult mai important decat Mac-urile.

“Apple does make it a tad harder for messages, but we’re very willing to work with Apple. I want to do this in a supported way with a respect for the ecosystem we’re building on and at the same time make it a delightful experience. Messages is one where we’re not currently where we need to be compared to Android, but we need to work with Apple.”

Windows 10 ar putea avea aceasta functie daca Apple ar dori, insa cei de la Microsoft n-au facut deocamdata vreo propunere pentru a implementa functionalitatea, preferand sa se foloseasca de presa pentrua  genera o reactie din partea celor de la Apple. Apple are o strategie clara si falimentara, sa oblige oamenii sa cumpere Mac-uri pentru a controla iPhone-urile fara a le atinge, dar Windows 10 va aduce mult mai multi utilizatori Android la iPhone, ceea ce conteaza mai mult.