Windows 10: Functia care Schimba Modul in care Folosesti Calculatorul

Windows 10 are anuntata o noua functie revolutionara care schimba modul in care folosim calculatoarele in viata de zi cu zi pentru utilizarea de aplicatii.

Windows 10 Schimba Mod Folosesti Calculatorul

Windows 10 a avut anuntata o noua functie majora de catre compania Microsoft, ea fiind gandita pentru a schimba intr-o foarte buna masura modul in care folosim aplicatiile din calculatoarele pe care e instalat sistemul de operare. Vorbesc despre functia Sets, pe care v-am mai prezentat-o in trecut, ea aducand in Windows 10 un sistem complex care permite folosirea de tab-uri in aplicatii, dar si gruparea de aplicatii in tab-uri intr-o singura fereastra deschisa pe ecran.

Windows 10 va permite in primul rand deschiderea de multiple tab-uri pentru fereastra unei aplicatii, acele tab-uri afisand diverse alte meniuri ale aceleiasi aplicatii, asa cum un browser de internet permite deschiderea de website-uri in tab-uri. Practic, o singura fereastra pentru o aplicatie va permite deschiderea unui numar multiplud e meniuri ale aplicatiei in mai multe tab-uri, Windows 10 aducand aceasta functie la mult timp dupa ce ea a fost implementata in macOS.

Windows 10: Functia care Schimba Modul in care Folosesti Calculatorul

Windows 10 Schimba Mod Folosesti Calculatorul 1

Windows 10 va permite deasemenea gruparea mai multor aplicatii intr-o singura fereastra, sub forma de tab-uri, fiecare tab afisand fiecare aplicatie in parte, dar chiar mult mai mult decat atat. Conform celor care au testat schimbarile, exista posibilitatea ca tab-ul unei aplicatii sa aiba alte sub-tab-uri deschise, deci practic putem grupa intr-o singura fereastra, de exemplu, 5 aplicatii, iar pentru fiecare dintre ele putem avea alte 5 sub-tab-uri deschise pentru utilizare.

Windows 10 are integrare pentru sets in Microsoft Edge, in Timeline si totul functioneaza exact precum intr-un browser pentru navigare pe internet, astfel ca atunci cand deschidem un tab nou avem recomandari pentru website-uri si aplicatii. Windows 10 are regandit tot modul de a folosi aplicatii pe un calculator, iar cei de la Microsoft au hotarat sa faca foarte multe schimbari importante pentru a oferi o functionalitate cat mai complexa pentru utilizatori, ceva ce parea greu de crezut acum un an de zile.

1 COMENTARIU