iPhone SE 2: Primele Accesorii sunt deja la Precomanda

iPhone SE 2 are deja primele accesorii disponibile pentru precomanda din partea producatorilor increzatori in noul design pregatit de catre compania Apple.

iPhone SE 2 Primele Accesorii Precomanda

iPhone SE 2 nu a fost deocamdata prezentat de catre compania Apple, insa asta nu-i opreste pe producatorii de accesorii pentru iDevice-uri sa inceapa sa vanda la precomanda carcase pentru noul model de telefon mobil. iPhone SE 2 are noul design confirmat de catre un producator britanic de accesorii pentru iDevice-uri, acesta fiind convins ca telefonul are un ecran cu decupaj, dar si o carcasa din sticla, dupa cum puteti vedea in imagine de mai jos.

iPhone SE 2 are noul design dezvaluit de catre partenerii Apple care produc componentele, sau asambleaza telefoanele, americanii nereusind sa opreasca aparitia detaliilor privind noul lor telefon inaintea prezentarii. Desi unele zvonuri au spus ca iPhone SE 2 nu va avea ecran decupaj, sau carcasa din sticla, iata ca producatorii de accesorii sunt atat de sigur ca ele vor veni, incat au si inceput productia de carcase pentru noul model.

iPhone SE 2: Primele Accesorii sunt deja la Precomanda

iPhone SE 2 carcase design precomanda

iPhone SE 2 are deja disponibile la precomanda si folii menite sa-i protejeze carcasa, iar producatorii de accesorii investesc in fiecare an sume serioase pentru a fabrica aceste produse, asa ca nu e nimic neasteptat in ceea ce vedem acum. Totusi, din moment ce aceste companii investesc in a fabrica accesorii pentru iPhone SE 2, este destul de clar ca ele au incredere ridicata in faptul ca acest design este de fapt cel final.

iPhone SE 2 urmeaza sa fie un iPhone X mai mic, Apple putand integra un ecran cu diagonala de 4.5 – 4.7 inch in carcasa iPhone SE, oferind si o carcasa din sticla, care ar permite integrarea unui sistem de incarcare wireless in telefon. iPhone SE 2 urmeaza sa aiba componentele interne ale iPhone 7, deci nu va uimi din punct de vedere al performantelor, insa macar va avea o serie de schimbari majore in comparatie cu actualul model al iPhone SE vandut de Apple.