OnePlus 6: SURPRIZA cu care Ataca Galaxy S9 si iPhone X

OnePlus 6 vine cu o surpriza majora cu care va ataca Samsung Galaxy S9 si iPhone X in vara acestui an, ea reprezentand o schimbare semnificativa de strategie a chinezilor.

OnePlus 6 SURPRIZA Ataca Galaxy S9 iPhone X

OnePlus 6 are promovata de catre compania chinezeasca o noua schimbare surpriza cu care ar trebui sa se lupte de la egal la egal cu telefoanele Samsung Galaxy S9, iPhone X, si chiar Google Pixel 2. OnePlus 6 urmeaza sa aiba o noua camera duala integrata de catre producator, iar chinezii spun ca ea este mai buna decat cele oferite de catre smartphone-uriile concurente, mai putin Huawei P20 Pro, care nu e mentionat.

OnePlus 6 nu a fost vreodata recunoscut ca un smartphone care sa aiba o camera exceptionala, insa OnePlus vrea sa schimbe aceasta perceptie, asa ca pare sa fi pregatit o noua camera duala suficient de buna pentru a le concura pe cele ale producatorilor concurenti. Pentru a sugerea ca OnePlus 6 are o camera duala foarte buna, cei dela OnePlus au publicat postarea pe care o vedeti mai jos, in ea cerandu-li-se sa spuna care e facuta cu acest model, si care cu celelalte.

OnePlus 6: SURPRIZA cu care Ataca Galaxy S9 si iPhone X

OnePlus 6 ar trebui sa aiba o camera duala principala care este formata dintr-un senzor de 20 de megapixeli, si un alt senzor de 16 megapixeli, primul avand o deschidere de f/1.7, mai buna decat cea pe care o ofera in iPhone X in momentul de fata. In comparatie cu Samsung Galaxy S9, noua camera a OnePlus 6 ar putea avea specificatii inferioare, iar eu cred ca si performantele vor fi mai proasta, iar asta pentru ca e cam greu sa intreci Samsung la inregistrarea de poze.

OnePlus 6 va avea deasemenea un chip Qualcomm Snapdragon 845 integrat de catre producator impreuna cu 6 sau 8 GB de memorie RAM, plus o baterie de macar 3500 de mAh, 64 GB de memorie RAM si Android 8.1 Oreo fiind deasemenea anuntate. Toate aceste noutati importante vor creste totusi pretul OnePlus 6 in comparatie cu modelele anterioare, telefonul urmand a costa cel putin 550 de dolari, fara TVA, daca nu chiar 600 in anumite tari.