Apple e Acuzata ca un Avion s-a PRABUSIT din Cauza unui iPhone

Apple este acuzata ca un avion s-a prabusit din cauza unui iPhone si a unei tablete iPad Mini, familiile victimelor deschizand un proces impotriva celor din Cupertino.

Apple Acuzata Avion PRABUSIT iPhone

Apple este acuzata de catre famiile unor victime ale zborului EgyptAir 804, prabusit pe 19 mai 2016 in Marea Mediterana, ca un iPhone 6S si o tableta iPad Mini ar fi fost sursa tragicului incident aviatic. Famiile victimelor sustin ca au suficiente dovezi care sa sustina acuzatiile, ele pornind de la faptul ca avionul s-a prabusit din cauza unui incendiu izbucnit la bord, sursa sa fiind locatia in care pilotii ar fi depozitat un iPhone 6S si o tableta iPad Mini.

Cutia neagra a aparatului a confirmat faptul ca a fost detectat fum in baia de langa cabina pilotilor, dar si in spatiul de sub cabina acestora, in zonele respective fiind descoperite si elemente substantial arse, desi avionul s-a prabusit in apa. Investigatorii nu au confirmat faptul ca aceste doua produse Apple au fost cauza principala a prabusirii, insa diverse speculatii au afirmat ca ele au fost principala problema, desi totul este, asa cum am spus, pur speculativ.

Apple e Acuzata ca un Avion s-a PRABUSIT din Cauza unui iPhone

Desi a existat o legatura intre locatia in care a pornit incidentul, si cea in care ar fi fost depozitate iDevice-urile, alti experti spun ca pilotii n-ar fi plasat asemenea obiecte acolo deoarece ele ar fi “zburat” in timpul decolarii. Mai mult decat atat, se pare ca computerul de bord a afisat inclusiv avertismente privind probleme cu sistemul de incalzire al geamurilor, iar alertele de fum aveau la baza locatia de sub baie si sub cabina, unde teoretic, n-ar fi trebuit sa existe foc de la asemenea dispozitive.

“Firstly, pilots don’t leave objects on the dashboard because they know the they will end up in their lap when they take off or on the floor and they’ll get airborne in turbulence and could jam the controls. But the key point is while there were warnings about the window heating systems, there were also smoke alarms in the toilet and avionics bay under the floor. How would the fire have got under there? It doesn’t make sense.”

Apple, pe de alta parte, spune ca absolut nimeni nu a intrebat-o ceva in legatura cu aceasta tragedie aviatica, insa ar fi dispusa sa ajute investigatorii pentru a descoperi cauza incendiului, daca produse ale sale au fost implicate. Separat de asta, e putin probabil ca Apple sa plateasca vreun ban in procesul in care e acuzata de prabusirea avionului EgyptAir 804, iar asta deoarece fara ca ea sa fie acuzata direct prin concluziile investigatiei oficiale, e probabil probabil ca o instanta sa isi asume acest rol.

“We haven’t been contacted by GTA or any authority investigating this tragic event. We have not seen the report but we understand there is no evidence to link this event to Apple products. If investigators have questions for us, we would of course assist in any way we can. We rigorously test our products to ensure they meet or exceed international safety standards.”

7 COMENTARII

  1. Foloseau piloții incarcatoare fake, niste saraci care nu isi permiteau o companie premium precum Apple.
    Cam asta ar spune fanaticii Apple de pe aici.