Samsung Galaxy S9: NOUL Model Lansat in Disperare de Cauza

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus sunt disponibile intr-un nou model incepand de astazi, compania Samsung cautand noi metode de a creste vanzarile seriei de telefoane.

Samsung Galaxy S9 Model Lansat Disperare Cauza

Samsung Galaxy S9 este incepand de astazi disponibil intr-o noua versiune, compania Samsung parand sa fie intr-o situatie destul de disperata din moment ce a ales sa aduca acest model pe piata atat de repede. Lansarea unui model rosu al unui smartphone premium nu este o noutate pentru Samsung, Samsung Galaxy S8 avand un model similar anul trecut, dar la aproape 6 luni dupa lansare, in timp ce Samsung Galaxy S9 il are duoa doua luni.

Samsung Galaxy S9 este disponibile intr-o versiune rosie Burgundy incepand de astazi, compania Samsung lansandu-l deocamdata doar in China, tara in care vanzarile sale au scazut dramatic in ultimele saptamani. Anul trecut versiunea rosie a Samsung Galaxy S8 a fost lansata deasemenea in exclusivitate intr-o singura tara, iar mai apoi oferita in altele, insa in cazul Samsung Galaxy S9 lucrurile sunt grabite extrem de mult pentru a creste vanzarile.

Samsung Galaxy S9: NOUL Model Lansat in Disperare de Cauza

Samsung Galaxy S9 Model Lansat Disperare Cauza 1

Samsung Galaxy S9 in versiunea rosie Burgundy are drept cadou un ruj Yves Saint Laurent oferit pentru cei/cele care il cumpara, deci ideea clara este de a il face popular in randul femeilor, telefonul fiind promovat cu vedete de sex feminim. Stim deja ca vanzarile Samsung Galaxy S9 nu sunt mai bune decat cele ale Samsung Galaxy S8, si sunt inferioare celor inregistrate de catre Samsung Galaxy S7, asa ca graba oferirii acestui model are o justificare.

Samsung Galaxy S9 are si pretul de baza redus de vreo 3 saptamani de catre cei de la Samsung intr-o tentativa la fel de disperata de a creste vanzarile la nivel global, insa e greu de spus deocamdata daca strategia a avut succes. Samsung Galaxy S9 nu a ajutat Samsung nici sa impiedice o scadere a vanzarilor de smartphone-uri in T1 2018 comparativ cu T1 2017, lucrurile fiinde destul de proaste pentru coreeni, dar asta probabil nu e o surpriza pentru prea multa lume.