iPhone 11: Asa va Arata noul Incarcator USB-C al Apple

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi lansate de catre compania Apple impreuna cu un nou incarcator USB-C care urmeaza sa fie inclus in cutia telefoanelor, iar asa urmeaza el sa arate.

iPhone 11 Arata Incarcator USB-C Apple

iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple impreuna cu un nou incarcator USB-C de 18W, acesta urmand a-l inlocui pe cel de 5W oferit impreuna cu toate modelele iPhone in momentul de fata. iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor avea in cutia de vanzare un incarcator care va putea sa le incarce rapid asa cum trebuie, iar asta pentru ca incarcatorul de 5W nu este capabil sa ofere asa ceva pentru clientii din lumea intreaga.

iPhone 11 urmeaza sa vina si cu un cablu USB-C to Lightning inclus in cutia de vanzare pentru ca acest nou incarcator nu va avea un port USB, ci unul USB-C, iar schimbarea este una extrem de buna. Compania Apple percepe nu mai putin de 80 de euro pentru a cumpara un incarcator de 29W si un cablu USB-C pentru a putea incarca rapid iPhone 8 si iPhone X, insa pentru iPhone 11 va elimina acest cost mare pentru clientii di nlumea intreaga.

iPhone 11: Asa va Arata noul Incarcator USB-C al Apple

iPhone 11 Arata Incarcator USB-C Apple 1

iPhone 11 are noul incarcator de 18W prezentat pentru prima oara intr-o serie de schite, acestea prezentand versiunea europeana a accesoriului pe care Apple il va oferi gratuit in cutia telefoanelor din aceasta toamna. Cu acest incarcator USB-C de 18W, iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor putea avea bateria incarcata pana la 50% in doar 30 de minute, asa cum e posibil si cu seria iPhone 8 si iPhone X, desi acestea din urma au nevoie de accesorii separate.

iPhone 11 are prin acest nou incarcator rezolvata problema stupida a faptului ca acum telefoanele iPhone au sisteme de incarcare rapida, dar pentru a le putea folosi e nevoie de alte accesorii decat cele din cutie. Apple e singurul producator de telefoane care isi obliga clientii sa cumpere accesorii separate pentru incarcarea rapida a telefoanelor, insa cu iPhone 11 si iPhone 11 Plus va intra intr-un normal mai putin lacom, cel putin teoretic.