OnePlus 6 – Primele Unboxing-uri Dezvaluie Schimbarile

OnePlus 6 apare in primele unboxing-uri chiar in ziua lansarii, noul telefon al celor de la OnePlus avand dezvaluite schimbarile importante de jurnalisti.

OnePlus 6 Unboxing Dezvaluie Schimbarile

OnePlus 6 apare astazi in primele unboxing-uri, compania OnePlus permitandu-le unor youtuberi sa se joace cu noul sau telefon inainte ca el sa fie prezentat in mod oficial. Surprizele sunt foart eputine pe partea de design, OnePlus 6 fiind o clona a iPhone X pentru ca altfel compania chinezeasca nu putea avea succes pe pietele globale.

OnePlus 6 arata mult mai bine decat predecesorul sau, iar conform celor de la OnePlus vine si cu o serie de imbunatatiri semnificative, care ar trebui sa justifice pretul de vanzare. OnePlus 6 va fi vandut la preturi care incep de la 520 de euro pentru modelul cu 64 GB spatiu de stocare, mai putin de jumatate decat pretul cerut pentru iPhone X, asa ca interesul va fi mare.

17 COMENTARII

  1. arata ca un display stricat, la fel ca iphone x. oamenii astia au creier de gaina sa mor eu. respect samsung pt ca nu pune acest kkt de decupaj oribil in telefoanele lor.

  2. arata ca un display stricat, la fel ca iphone x. oamenii astia au creier de gaina sa mor eu. respect samsung pt ca nu pune acest kkt de decupaj oribil in telefoanele lor.

  3. Dacă o luam cu vânzarea nici Apple nu a vândut în draci iX (și cu asemenea schimbări tr să fie un record (vezi i6))

  4. OnePlus 6 copiat ?

    clona – HTC U11 sau Samsung Galaxy S8 / S9

    ecran decupaj – iPhone X

    dual camera spate – iPhone X

    amprenta spate – Samsung Galaxy S8 / S9

    culoare jet black – iPhone 7 / 7 Plus

    flashlight – iPhone 5S / SE

    Face unlock – iPhone X

  5. Am pus 3 puncte sa intelegi ca glumeam cu cacofonia dar e ok probabil ca nu le-ai vazut
    Oricat de mult ma urasti sau iti bati joc de mine,eu te voi iubi.

  6. Punctele de suspensie nu salvează cacofonia, și un om bine educat știe să evite cacofoniile fără semne de puncție sau conjuncții.
    Tu nu știi să o faci pentru că…

  7. nu le-am pus sa salveze cacofonia ci sa intelegi ca am facut-o special…stai calm dragul meu… uite inca 3 puncte…oricat de mult iti bati joc de mine , eu te iubesc , toti sunteti pruncii mei