Instagram iti Spune cat de Dependent esti de Aplicatie

Instagram Spune Dependent Aplicatie

Instagram a confirmat in cursul zilelor trecute ca va implementa in aplicatie o noua functionalitate care le va spune utilizatorilor cat de mult timp petrec folosind aplicatia. Presedintele companiei Instagram a confirmat noua functionalitate pentru utilizatorii din lumea intreaga, acestia urmand a sti cat de dependenti ai devenit de aplicatie.

Instagram va avea o sectiune speciala in aplicatiile pentru iPhone si Android in care va afisa informatii privind timpul petrecut folosind aplicatia in fiecare zi din viata. Presedintele Instagram sustine ca aceasta noua functie ii va ajuta pe utilizatori sa petreaca doar atat timp cat trebuie folosind aplicatia, desi unii s-ar putea speria sa afle cat sunt de dependenti.

Stim cu totiii cat de dependenti am devenit de telefoanele mobile, iar cei de la Instagram incearca sa ne arate ca uneori este bine sa mai si petrecem timp in lumea reala. Instagram este prima aplicatie a unei retele de socializare care are implementata o functie de acest gen pentru a le spune utilizatorilor sa petreaca mai mult timp in lumea reala.

Instagram Spune Dependent Aplicatie 1

Instagram nu a anuntat deocamdata cand intentioneaza sa lanseze aceasta noua functie pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa avand in vedere ca ea a fost confirmata, sigur nu va dura mult pana cand o vom avea disponibila. Acestea fiind spuse, de acum incolo veti putea afla si cat de mare este dependenta voastra de Instagram, asta daca vetia vea curajul sa aflati.