iPhone X Plus: Conceptul care te va face sa-l Vrei ACUM!

iPhone X Plus este prezentat astazi intr-un nou concept care ne arata cum va fi design-ul viitorului telefon in toamna, cand va fi lansat de Apple.

iPhone X Plus Conceptul Vrei ACUM

iPhone X Plus, iPhone 11 Plus, sau orice alta denumire va avea telefonul cu ecran de 6.4 inch pe care Apple il va lansa anul acesta, apare intr-un concept foarte interesant azi. Vorbim despre o modificare a iPhone X pentru a-l face mai mare, mai frumos, si cu trei camere, insa zvonurile contradictorii nu garanteaza faptul ca iPhone X Plus va avea 3 camere.

iPhone X Plus este prezentat cu acelasi design elegant al iPhone X, insa vine cu mai multe camere pentru un Face ID imbunatatit, dar si pentru functionalitate de realitate augmentata extinsa. Desigur ca e imposibil de crezut ca vreun producator de telefoane ar putea implementa atat de multe camere frontale intr-un telefon, asa ca ramane de vazut ce va avea iPhone X Plus.

iPhone X Plus: Conceptul care te va face sa-l Vrei ACUM!

iPhone X Plus ar trebui sa arate foarte similar cu ceea ce vedem in clipul video de mai sus, doar cu o camera duala si o camera TrueDepth in panoul frontal, restul fiind neschimbat. Apple nu vrea sa modifice design-ul iPhone X in seria de telefoane pe care le va lansa anul acesta, asa ca iPhone X Plus nu ar trebui sa fie diferit in vreun fel major in comparatie cu modelele actuale.

iPhone X Plus va avea un avantaj major prin ecranul de 6.4 inch pe care compania Apple il va implementa, dimensiunie totale ale telefonului urmand a fi foarte apropiate de cele ale iPhone 8 Plus. Acestea fiind spuse, iPhone X Plus este etlefonul pe care am dorit ca Apple sa-l lanseze in toamna anului trecut, insa se pare ca el va fi disponibil abia acum.