Apple TV devine Alternativa pentru Televiziunea prin Cablu

Apple TV devine o alternativa pentru televiziunea prin cablu, o noua oferta permitandu-le clientilor unui operator sa renunte complet la cablul TV.

Apple TV Televiziunea Cablu

Apple TV se transforma incetul cu incetul intr-o alternativa pentru televiziunea prin cablu, iar acum cateva luni v-am spus despre o oferta din Elvetia pentru clientii unui operator telecom. Acum vorbim despre o oferta a Canal+, compania de televiziune prin cablu din Franta anuntand ca le ofera clientilor un Apple TV in locul unei conexiuni TV prin cablu.

Incepand de azi, clientii Canal+ vor putea alege sa inchirieze un Apple TV 4K cu 6 euro pe luna pentru a vedea toate canalele TV, dar a se bucura si de ceea ce exista in AppStore, iTunes Store, etc. Practic, pentru doar 6 euro pe luna, clientii Canal+ au nu doar televiziune prin cablu, ci si acces la o vasta librarie de filme si foarte multe aplicatii.

Canal+ este o companie mare in Franta, asa ca initiativa sa va fi cu siguranta urmata de catre alti operatori de televiziune prin cablu in urmatoarele luni, sau poate chiar in 2019. Atat Apple, cat si cei de la Canal+ sustin ca utilizatorii se vor bucura de o experienta foarte buna pentru a vedea continut multimedia pe televizoare, putand interactiona cu Apple TV 4K prin iPhone si Mac.

“We are proud to offer Apple TV 4K and our unique selection of programs to our millions subscribers in France. Apple TV is the perfect showcase for our premium content exclusives, in particular cinema, sport and our original creations. We believe that Canal customers will love using the Apple TV 4K as a decoder. Customers will be able to benefit from a rich and user-friendly experience to watch their favorite Canal programs, as well as accessing Apple services, including the App Store and Apple Music.”

Alegerea Apple TV 4K ca si dispozitiv prin care sa fie oferite serviciile de televiziune prin cablu este una foarte interesanta, mai ales ca vorbim despre un produs foarte versatil. Cei de la Apple se vor folosi cu siguranta de acest lucru pentru a promova in continuare utilitatea Apple TV 4K in randul partnerilor, asa ca ne putem astepta si la alte anunturi similare.