LG G7: Autonomia Bateriei Comparata cu a Galaxy S9 si iPhone X

LG G7 are autonomia bateriei comparata cu cea a Samsung Galaxy S9, iPhone X si a altor modele de smartphone-uri premium existente pe piata in acest moment.

LG G7 Autonomia Bateriei Galaxy S9 iPhone X

LG G7 are pentru prima oara comparata autonomia bateriei cu cele ale Samsung Galaxy S9 si iPhone X, iar asta dupa ce initial s- aspus ca ea ar putea fi chiar mai mica decat cea a telefoanelor competitoare. LG G7 are in primul rand o autonomie cu o ora si 11 minute mai buna decat cea a LG G6, insa cu 2 ore si 14 minute mai proasta decat cea a LG V30, deci utilizatorii care au aceste modele de telefoane stiu ce alegere sa faca in viitor.

LG G7 are autonomie cu o ora si 21 de minute mai proasta decat a iPhone X, fata de iPhone 8 diferenta fiind similara, iar fata de iPhone 8 Plus diferenta este de 3 ore si 15 minute, cea mai mare dintre toate telefoanele. Privind acum diferenta fata de Samsung Galaxy S9 observam ca ea este mica, deoarece LG G7 are o autonomie cu doar 3 minute mai slaba, iar aceasta diferenta nu va fi observata de vreo persoana in utilizarea zilnica.

LG G7: Autonomia Bateriei Comparata cu a Galaxy S9 si iPhone X

LG G7 Autonomia Bateriei Galaxy S9 iPhone X 1

LG G7 are deasemenea autonomie mai proasta decat Samsung Galaxy S9 Plus, insa aici diferenta creste la 45 de minute, deci utilizatorii ar trebui sa resimta timpul mai mic petrecut folosindu-si telefoanele zilnic. LG G7 are autonomie mai proasta fata de toate telefoanele importante lansate la finalul anului 2017, sau la inceputul anului 2018, deci LG nu s-a gandit chiar atat de bine la experienta pe care o vor avea viitorii sai clienti.

LG G7 este un smartphone interesant, cu multe inovatii implementate de catre compania LG, insa printre ele nu se numara si o crestere a autonomiei bateriei, ceva ce conteaza foarte mult pentru clienti. Acestea fiind spuse, daca sunteti interesati sa cumparati LG G7, atunci ar fi bine sa stiti la ce sa va asteptati, pentru ca autonomia conteaza extrem de mult la un telefon mobil si e bine sa stiti ce urmeaza sa primiti de la producator.