WhatsApp: Actualizarea Lansata astazi pentru Telefoane

WhatsApp a lansat in cursul acestei zile o noua actualizare pentru aplicatia dedicata telefoanelor, utilizatorii putand-o instala chiar in acest moment.

WhatsApp Actualizarea Lansata Telefoane

WhatsApp a fost actualizata noaptea trecuta de catre compania cu acelasi nume pentru a aduce nu mai putin de trei functii noi pentru utilizatorii din lumea intreaga, unele dintre ele nefiind anuntate pana in prezent  de cineva. Toate cele trei functii sunt anuntate acum de catre compania WhatsApp pentru utilizatorii de telefoane si tablete cu sistem de operare iOS, insa e foarte posibil ca ele sa ajunga inclusiv in platforma Android in perioada imediat urmatoare.

WhatsApp a anuntat in primul rand implementarea suportului pentru sistemul picture-in-picture pe care cei de la Apple l-au implementat in iOS, el functionand acum pentru clipurile video Instagram si Facebook. In momentul in care o persoana partajeaza un link catre un clip video din Instagram, sau Facebook, atunci noi il vom putea vedea direct in aplicatia WhatsApp prin intermediul sistemului picture-in-picture, chiar in fereastra de chat, discutand cu persoana cu care deja comunicam.

WhatsApp: Actualizarea Lansata astazi pentru Telefoane

WhatsApp are deasemenea o noua functionalitate implementata pentru administratorii de grupuri, aceasta fiind anuntata de ceva vreme, ea permitand eliminarea drepturilor de administrator pentru anumite persoane fara a le data afara din grupuri. Tot pentru grupuri, WhatsApp le permite acum administratorilor sa selecteze care persoane pot schimba subiectele de discutii, iconitele si descrierea grupurilor prin accesarea sectiunii Group Info, iar mai apoi a celei Group Settings, unde sunt disponibile setarile.

  • “When you receive a link to an Instagram or Facebook video, you can now play it right within WhatsApp. With picture-in-picture, you can also keep watching the video while you navigate to another chat.
  • If you’re a group admin, you can now remove admin rights from other participants. Select the admin in “Group Info” and tap “Dismiss As Admin.”
  • Group admins can now choose who can change a group’s subject, icon and description by going to “Group Info” and tapping “Group Settings.””

WhatsApp a testat unele dintre aceste functii timp de cateva luni inainte de a le lansa in mod oficial astazi pentru telefoane si tablete, asa ca nu vorbim despre functii care nu sunt cunoscute chiar in totalitate de catre utilizatori. WhatsApp implementeaza in mod constant functii noi pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar altele noi sunt deja testate in versiune beta de catre companie pentru iPhone si Android, acestea urmand a fi oferite curand pentru intreaga lume.