Windows 10: ATENTIE, April 2018 Update BLOCAT pe Calculatore

Windows 10 are April 2018 Update blocat pe unele calculatoare de catre compania Microsoft, americanii descoperind o problema majora cu unele unitati.

Windows 10 April 2018 Update BLOCAT Calculatore

Windows 10 nu are parte de o actualizare fara probleme in April 2018 update, iar asta deoarece Microsoft a luat decizia de a bloca instalarea noii versiuni pe unele dintre calculatoarele utilizatorilor din lumea intreaga. Vorbim aici despre calculatoare care au sistemul de operare instalat pe SSD-uri Intel 600p, sau Pro 6000p, Windows 10 avand blocata instalarea April 2018 Update din cauza unor probleme care impiedica pornirea calculatoarelor utilizatorilor.

Windows 10 permite revenirea la o versiune anterioara a sistemului de operare dupa instalarea April 2018 Update, deci utilizatorii nu sunt complet blocati, insa chiar si asa, problema este deranjanta pentru multi dintre ei. Deocamdata s-ar parea ca doar SSD-urile aceste ale Intel ar fi afectate, altele neavand probleme cu actualizarea pentru Windows 10, asa ca daca aveti alte modele de SSD-uri, de la Intel, sau alt producator, n-ar trebui sa aveti probleme.

Windows 10: ATENTIE, April 2018 Update BLOCAT pe unele Calculatore

Windows 10 are April 2018 Update blocat pe calculatoarele cu aceste SSD-uri pana in momentul in care compania Microsoft va gasi o solutie pentru ca utilizatorii sa nu mai aiba probleme cu pornirea unitatilor. Problema este ca Windows 10 a avut deja intarziata aceasta actualizare din cauza altor probleme descoperite chiar inaintea lansarii, asa ca existenta acestora nu face altceva decat sa puna in discutie eficacitatea companiei de a descoperi problemele grave.

“The April 2018 update for Windows 10 is now being blocked from installing on systems with certain Intel SSDs. With the update installed, systems with the Intel SSD 600p Series and Intel SSD Pro 6000p Series devices seem to crash repeatedly during startup. The problem appears to be recoverable insofar as you can hold down F8 and roll back the update.”

Windows 10 nu este primul sistem de operare inc are sunt probleme cu SSD-urile dupa instalarea unei actualizari pentru sistemul de operare, asa ca utilizatorii n-ar trebui sa fie prea speriati din cauza aparitiei lor. Din pacate, cei de la Microsoft deocamdata nu au vreo idee despre cum sa rezolve problema Windows 10, insa din moment ce ea a fost descoperita de catre inginerii celor de la Redmond, este destul de clar ca in viitorul nu foarte indepartat va fi lansat un patch care va readuce lucrurile la normal pentru toata lumea.

2 COMENTARII

  1. Numa probleme avem la lucru cu update-ul asta…noroc ca facem pilot mai intai. Veci nu o sa il instalez, le las pe 1709. Asa mizerie eu nu pun pe un calculator de birou unde omu lucreaza, nu are timp sa faca pe testeru pt retarzii de la Microcrap!