Samsung Galaxy S10: GRESEALA pe care o Face Samsung

Samsung Galaxy S10 si o mare greseala pe care compania Samsung vrea sa o faca pentru noul sau telefon mobil in anul aniversar al seriei de smartphone-uri.

Samsung Galaxy S10 GRESEALA lansare

Samsung Galaxy S10 este viitorul telefon mobil premium pe care compania Samsung intentioneaza sa il lanseze pe pietele globale in acest an, insa coreenii vor face o mare greseala cu noul smartphone, partenerii companiei confirmand asta. Conform catorva dintre partenerii companiei Samsung, coreenii intentioneaza sa lanseze Samsung Galaxy S10 mai devreme in 2019, iar ultima oara cand o lansare a fost grabita, multe telefoane au explodat in posesia clientilor.

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa ajunga pe piata mai devreme de februarie, poate chiar in ianuarie, cei de la Samsung incercand sa creasca vanzarile telefoanelor proprii, lansarea Samsung Galaxy S9 parand a fi un mare esec. V-am spus deja ca si Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat mai devreme pentru a compensa scaderea vanzarilor din aceasta perioada, insa cei de la Samsun se asteapta ca problemele sa continue pana in 2019, cand va fi lansat Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba productia componentelor inceput cu aproximativ 2 luni mai devreme decat in cazul Samsung Galaxy S9, partenerii coreenilor primind deja mult mai devreme informatii despre acest proces. Aceasta graba a celor de la Samsung sugereaza o oarecare disperare in crestere vanzarilor in perioada urmatoare, asa ca Samsung Galaxy S10 este vanut ca un telefon care trebuie sa indeplineasca aceasta cerinta, altfel problemele coreenilor ar putea fi mari.

Samsung Galaxy S10: GRESEALA pe care o Face Samsung

Samsung Galaxy S10 este versiunea aniversara a telefoanelor Samsung din seria Galaxy S, asa ca asteptarile sunt foarte mari din punct de vedere la noutatilor, insa singura schimbare majora ar putea fi cititorul de amprente in ecran. Design-ul Samsung Galaxy S10 ar urma sa fie foarte similar cu cel al Samsung Galaxy S9, separat de carcasa, unde cititorul ar putea disparea complet, din moment ce urmeaza sa fie integrat sub ecranul telefonului mobil.

“Along with the predictions about the early launch of the Note 9, rumors are circulating that Samsung is preparing to announce the Galaxy S10 at the Consumer Electronics Show 2019 in January, while using the Mobile World Congress 2019 in February to unveil its first foldable smartphone. “Codenamed as ‘Beyond,’ the 10th edition of Galaxy S series project is underway as Samsung has embarked on discussing adoptions of various new technologies such as in-display fingerprint sensing with its suppliers,” an industry source said.”

Samsung Galaxy S10 va fi gandit ca un competitor major pentru seria iPhone 11, va avea doua noi procesoare puternice dezvoltate de catre coreeni si Qualcomm, o noua camera, plus cine stie ce alte schimbari importante. Samsung Galaxy S10 si Samsung Galaxy S10 Plus urmeaza sa aiba ecrane de exact aceeasi dimensiune precum modelele actuale, aceeasi carcasa din sticla, plus dimensiuni extrem de apropiate, dar baterii de capacitate mai mare.

Samsung Galaxy S10 si Samsung Galaxy S10 PLus ar putea fi totusi usor mai scumpe decat modelele actuale ale coreenilor, iar asta in ciuda faptului ca preturile mari au tinut acum clientii departe. Este imposibil pentru Samsung sa faca telefoanele mai ieftine decat cele de acum, asa ca va fi foarte interesant de vazut care vor fi toate noutatile anuntate pentru Samsung Galaxy S10 si Samsung Galaxy S10 Plus in 2019.

4 COMENTARII

  1. Nici eu nu vad care e greseala, schimba doar calendarul de lansare, daca S9 ar fi fost lansat mult mai devreme vanzarile ar fi fost mai mari in lipsa de stoc iphone x, cat despre explozii cu sigura ca nu ca mai fi vorba la Samsung

  2. Poate daca nu dadeau de gard cu S9 la capitolul baterie si probleme de audio la apeluri, nu era chiar asa de rea treaba. Oricum nu s-a grabit lumea sa il cumpere..mai avand si problemele alea pe care nici acum nu le-a rezolvat…ce sa mai zici. S8/S8+ au fost OK in schimb…cam aiurea atitudinea asta de hai sa lansam un nou model pt ca nu avem chef sa rezolvam problemele la cel curent (care se pot rezolva evident). Daca Note 9 vine cu acelasi SOC ca si S9 pe Exynos o sa fie exact acelasi KKT cu bateria, poate chiar mai rau.

  3. nu e nici o greseala din moment ce note 9 apare in iulie, eventual poti psune ca note 9 apare prea repede. insa s10 fata de note 9 nu, fata de s9 da. insa ce nu iei in considerare e ca undeva prin primavara anului viitor apare si Galaxy X, posibil ca devansarea sa fie si din acest motiv. Galaxy X chiar si in numar limitat, daca prinde Samsung are capacitatea sa creasca rapid productia. daca nu prinde, ramane S10 aniversar.