OnePlus 6 vs iPhone X – Comparatia Performantelor

OnePlus 6 si iPhone X apar intr-o prima comparatie a performantelor care ne arata cat de mari sunt diferentele intre cele doua modele de telefoane mobile.

6

OnePlus 6 iPhone X Comparatia Performantelor

OnePlus 6 este comparat cu iPhone X si alte doua modele de telefoane Android in ceea ce priveste performantele telefoanelor mobile, in clipul video de mai jis fiind o demonstratie foarte clara. Desi OnePlus 6 vine cu mult mai multa memorie RAM decat iPhone X, in testul de mai jos este vizibil foarte clar ca diferenta dintre telefoane este minima.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

OnePlus 6 reuseste sa deschida toate aplicatiile testului in doar 44 de secunde, in timp ce iPhone X are nevoie de 47 de secunde, insa diferenta e mai mult data de interfata iOS. OnePlus 6 isi arata cu adevarat puterea cand vine vorba despre compararea multitasking-ului, acoo unde iPhone X sta extrem de prost, dar asta nu e comparat aici.

OnePlus 6 vs iPhone X – Comparatia Performantelor

https://www.youtube.com/watch?v=kHtIgxtY9mc

OnePlus 6 nu este cu mult mai rapid nici decat celelalte doua modele de telefoane Android, diferenta fata de ele fiind de 7 secunde, dar diferenta de pret este foarte mare. OnePlus 6 costa cat jumatate din iPhone X, iar fata de celalalt model competitor diferenta este de peste 300 de euro, deci extrem de mare, peste jumatate din valoarea OnePlus 6.

OnePlus 6 este un smartphone Android foarte bun prin prisma faptului ca are un pret de vanzare foarte mic si specificatii de top, care-i ofera performante la fel de bune ca alte telefoanelor scumpe. Daca este sa fiu sincer, cred ca OnePlus 6 va intrece in vanzari unele telefoane premium de la producatori cu renume, oamenii cautand telefoane ieftine si bune, in special in China.