OnePlus 6 vs iPhone X – Comparatia Performantelor

OnePlus 6 si iPhone X apar intr-o prima comparatie a performantelor care ne arata cat de mari sunt diferentele intre cele doua modele de telefoane mobile.

OnePlus 6 iPhone X Comparatia Performantelor

OnePlus 6 este comparat cu iPhone X si alte doua modele de telefoane Android in ceea ce priveste performantele telefoanelor mobile, in clipul video de mai jis fiind o demonstratie foarte clara. Desi OnePlus 6 vine cu mult mai multa memorie RAM decat iPhone X, in testul de mai jos este vizibil foarte clar ca diferenta dintre telefoane este minima.

OnePlus 6 reuseste sa deschida toate aplicatiile testului in doar 44 de secunde, in timp ce iPhone X are nevoie de 47 de secunde, insa diferenta e mai mult data de interfata iOS. OnePlus 6 isi arata cu adevarat puterea cand vine vorba despre compararea multitasking-ului, acoo unde iPhone X sta extrem de prost, dar asta nu e comparat aici.

OnePlus 6 vs iPhone X – Comparatia Performantelor

https://www.youtube.com/watch?v=kHtIgxtY9mc

OnePlus 6 nu este cu mult mai rapid nici decat celelalte doua modele de telefoane Android, diferenta fata de ele fiind de 7 secunde, dar diferenta de pret este foarte mare. OnePlus 6 costa cat jumatate din iPhone X, iar fata de celalalt model competitor diferenta este de peste 300 de euro, deci extrem de mare, peste jumatate din valoarea OnePlus 6.

OnePlus 6 este un smartphone Android foarte bun prin prisma faptului ca are un pret de vanzare foarte mic si specificatii de top, care-i ofera performante la fel de bune ca alte telefoanelor scumpe. Daca este sa fiu sincer, cred ca OnePlus 6 va intrece in vanzari unele telefoane premium de la producatori cu renume, oamenii cautand telefoane ieftine si bune, in special in China.