iPhone SE 2: Asa va ARATA Ecranul fata de cel al iPhone 5S

iPhone SE 3 are noul design al ecranului prezentat in premiera in comparatie cu cel al iPhone 5S, marea schimbare a companiei Apple fiind dezvaluita in sfarsit.

iPhone SE 2 ARATA Ecranul iPhone 5S

iPhone SE 2 apare astazi intr-un leak extrem de interesant, iar asta deoarece el ne arata cum ar trebui sa fie modificat ecranul telefonului in raport cu cel al iPhone 5S, modificarea fiind una substantiala. Ni s-a spus in unele zvonuri ca Apple intentioneaza sa foloseasca un ecran mai mare in iPhone SE 2 in comparatie cu modelul anterior, acesta acoperind intregul panou frontal si avand un decupaj in partea superioara, unde exista o camera TrueDepth.

iPhone SE 2 ar trebui sa aiba un ecran de cam 4.7 inch integrat, el fiind cu mult mai mare decat cel de 4 inch din actualul model, iar in comparatie cu cel al iPhone 5S, sau iPhone SE pentru ca arata la fel, diferenta este imensa. Practic persoanele care vor alege sa cumpere iPhone SE 2 de la compania Apple vor avea parte de o schimbare uriasa in ceea ce priveste suprafata din ecran pe care vor vedea informatii, asa cum s-a intamplat si cu diferenta dintre iPhone 6 si iPhone X.

iPhone SE 2: Asa va ARATA Ecranul fata de cel al iPhone 5S

iPhone SE 2 ecran iPhone 5S 1

iPhone SE 2 ar urma sa fie si usor mai scund si mai ingust decat iPhone SE, iar aceasta schimbare este surprinzatoare, avand in vedere ca iPhone X este usor mai lat si mai inalt decat iPhone 7, dar vorbim despre modele diferite. iPhone SE 2 va fi cu siguranta mult mai interesant pentru toata lumea daca va avea un design precum cel din imaginea de mai sus, iar pretul mai mic decat cel al iPhone X va atrage vanzari mult mai bune in urmatorii ani.

iPhone SE 2 ecran iPhone 5S 2

iPhone SE 2 ar trebui sa fie prezentat de catre compania Apple in perioada urmatoare, probabil intr-o conferinta de presa, mai ales daca schimbarile sunt atat de mari precum le anunta zvonurile aparute in ultimele luni. Daca totul este fals, atunci vor fi cu siguranta foarte multe persoane dezamagite, asa ca asteptarile sunt foarte mari in privinta iPhone SE 2, iar Apple ar trebui sa le indeplineasca.

21 COMENTARII

  1. Nu exista zvon cu samsung mini pe cand cu SE exista. E clar cine pe cine, sau poate Apple baga zvonuri false ca sa isi ia teapa samsung cu un nou mini cu 100 vanzari

  2. Probabil ca o sa apara inaintea iPhone SEx asta , ca sa aveti de ce sa sariti in sus ca Samsung iar a copiat visele Apple.
    Pana sa-mi dai replica , vezi ca acum vreo doua luni , zaone “confirma exclusiv” ca SE nu va fi lansat anul asta.
    Mi-e teama ca Apple a auzit ca Samsung vrea sa scoata vreun Mini si s-au grabit sa le-o ia inainte . LOL

  3. Ar putea fi un iPhone X Mini (900+$), iPhone X (1000+$) și iPhone X Plus (1200+$), urmând ca iPhone 9 și 9 Plus să rămână varianta mai ieftină (700+$, respectiv 800+$). Astfel Apple menține prețul iPhone X la 1000$, oferă un “iPhone X” mai mic la un preț “mai accesibil” și va menține prețul iPhone 9 la valorea actuală. Un iPhone SE ar putea rămâne la fel ca design, dar cu componente mai noi.

  4. Nu voi plăti niciodată pentru un telefon cu ecranul decupat. E aberantă ideea lor, în lipsă de altceva, hai să prostim pe proști cu un decupaj în ecran