iPhone SE 2 va fi Lansat mai TARZIU decat Credeam

iPhone SE 2 urmeaza sa fie lansat mult mai tarziu decat se credea initial, noul telefon al companiei Apple avand intarzieri mari in procesul de productie.

iPhone SE 2 Lansat TARZIU Credeam

iPhone SE 2 a fost prezentat zilele acestea din toate pozitiile pentru a ni se arata ce fel de schimbare pregateste compania Apple pentru modelul de smartphone pe care vrea sa-l lanseze in 2018. Foarte multe zvonuri au spus ca iPhone SE 2 urmeaza sa intre in productie luna aceasta pentru a fi lansat luna viitoare pe piata, insa in realitate se pare ca planurile companiei Apple pentru telefon sunt cu mult diferite fata de ceea ce credea lumea intreaga.

iPhone SE 2 ar urma sa fie lansat abia in toamna de catre cei de la Apple, iar asta deoarece productia nu a inceput, iar din moment ce suntem deja la jumatatea lunii mai, e putin probabil ca lansarea sa aiba loc in iunie. Este mai probabil ca iPhone SE 2 sa fie lansat in cel de-al doilea semestru al anului 2018, deci e foarte posibil ca telefonul sa fie prezentat undeva prin toamna, insa asta ar insemna ca Apple sa lanseze 4 noi modele ale iPhone atunci.

iPhone SE 2 va fi Lansat mai TARZIU decat Credeam

iPhone SE 2 nu ar avea deocamdata design-ul final stabilit de catre compania Apple, iar o serie de prototipuri sunt inca in testare, cel mai probabil atat cu decupaj in ecran, cat si fara, deci nimic nu e sigur inca. Compania Apple incearca sa ajunga la o versiune finala a design-ului iPhone SE 2, insa se pare ca aceasta procedura nu este simpla, iar americanii sunt deocamdata blocati in procesul de pregatire a lansarii, deci totul va mai dura cateva luni.

“… production has not begun for the model which will be the successor of the iPhone SE therefore the possibility is low that it will be sold in the 2nd quarter of 2018, and that instead it will be during the latter half of the 3rd quarter of 2018. The final design has not been decided and there are several models of the iPhone SE successor in existence, such as one with the same case size and 6 inch model. … there are 3 kinds of prototype glass, and wtih regard to the design, they are made to share the same features of having no Touch ID holes and their upper portion are cut into the shape of TrueDepth cameras.”

iPhone SE 2 este un model foarte asteptat al iPhone din cauza faptului ca urmeaza sa ofere o serie importanta de schimbari, la un pret mult mai mic decat cel pe care compania Apple il percepe pentru telefoanele iPhone X. Desigur ca nu e deocamdata 100% sigur ca iPhone SE 2 va fi atat de bun precum crede lumea, insa daca acest lucru se va adeveri, atunci vor fi cu siguranta foarte multe persoane dornice sa cumpere acest telefon de la Apple.