iPhone X Plus: Asa va ARATA cand il vei Cumpara

iPhone X Plus este prezentat intr-un nou concept care ne arata in avans design-ul pe care il va avea telefonul in momentul in care va fi pus in vanzare.

iPhone X Plus Asa ARATA Cumpara

iPhone X Plus, sau iPhone 11 Plus, va fi lansat in toamna de catre compania Apple, iar daca este sa ne uitam la ceea ce a facut compania americana in trecut, atunci stim in avans ce va oferi. In clipul video de mai jos puteti vedea un concept pentru iPhone X Plus care ne arata exact cum va avea design-ul viitorul smartphone al celor de la Apple in toamna.

iPhone X Plus urmeaza sa fie doar o versiune mai mare a iPhone X, compania Apple neavand intentia de a schimba design-ul telefonului in afara cresterii dimensiunilor. iPhone X Plus urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.4 inch, deci va fi la fel de mare ca iPhone 8 Plus, insa ecranul sau va ocupa tot panoul frontal, exceptand decupajul.

iPhone X Plus: Asa va ARATA cand il vei Cumpara

iPhone X Plus este reprezentat cat se poate de bine in acest concept, cu o camera duala identica cu cea a iPhone X, dar si un ecran care arata.. exact la fel precum la actualul telefon. Niciunul dintre zvonurile aparute pana acum nu a sugerat faptul ca iPhone X Plus va avea un design diferit fata de cel al iPhone X, asa ca nu trebuie sa va asteptati sa vedeti asa ceva de la compania Apple.

iPhone X Plus nici nu are nevoie de altceva decat un ecran mai mare, iar asta deoarece Apple a cam implementat noutatile importante in iPhone X, si nu prea are motive sa faca schimbari mari.

8 COMENTARII

  1. Strategia asta a copiat-o și samsung in speranța ca vor vinde mai mult kkt dacă păstrează același design! Sau înșelat amarnic:)))) sunt fail complet