Apple vrea sa Lanseze o Boxa Inteligenta Beats

Apple are in plan lansarea unei boxe inteligente Beats in perioada urmatoare, aceasta urmand a fi mai ieftina decat cea HomePod pe care o vinde acum Apple.

Apple Lanseze Boxa Inteligenta Beats

Apple vrea sa lanseze o boxa inteligenta Beats care sa fie vanduta impreuna cu HomePod pe pietele globale, sau cel putin asta sustin partenerii celor din Cupertino, iarasi. Boxa inteligenta cu branding Beats ar urma sa fie vanduta la pretul de doar 200 de dolari, cu 150 de dolari mai putin decat HomePod, totul intr-o tentativa de a creste vanzarile.

Apple ar fi deja in discutii avansate cu cei de la MediaTek pentru a cumpara componente dedicate acestei noi boxe inteligente, componentele acestui producator fiind foarte ieftine. Apple vrea sa vanda noua boxa inteligenta la un pret cu mult mai mic decat cel al HomePod, deci e foarte posibil ca ea sa nu ofere aceeasi calitate pentru redarea de muzica.

Apple vrea sa Lanseze o Boxa Inteligenta Beats

O boxa inteligenta lansata sub branding Beats ar putea fi deasemenea lipsita de Siri, insa cei care au HomePod pot confirma faptul ca acesta nu ar fi un lucru chiar atat de rau. Siri este marea problema a multora dintre cei care folosesc HomePod, separat de unele actualizari lansate de catre Apple, care au cam stricat calitatea sunetului redat de catre boxa.

“According to a new report out of Apple’s supply chain, the company is purportedly planning a $199 HomePod under its Beats brand. While a lower cost HomePod has been rumored in the past, this is the first time we’ve heard it falling under Beats branding…”

HomePod s-ar fi vandut in 600.000 de exemplare in primele 3 luni de disponibilitate pe piata, cu mult mai putin decat ceea ce au inregistrat cei de la Amazon si Google in aceeasi perioada. Ce vrea sa faca Apple pe piata boxelor inteligente nu este deocamdata foarte clar, insa clar este faptul ca o boxa inteligenta mai ieftina este pregatita pentru lansare de catre Apple.