Vivo APEX: Telefonul Android ULUITOR va fi Lansat

Vivo Apex este un telefon Android uluitor, poate cel mai asteptat model de smartphone din 2018, iar asta multumita schimbarii uriase pe care o aduce pe piata.

Vivo APEX Telefon Android ULUITOR, Lansat

Vivo Apex este, probabil, cel mai dorit tip de smartphone Android al momentului, telefonul creat de catre producatorul chinezi indeplinind aproape toate dorintele fanilor care astepta telefoane cu adevarat grozave. Prezentat initial doar sub forma de concept, Vivo Apex a fost anuntat de catre compania Vivo ca fiind pregatit pentru lansare globala, ea trimitand catre presa invitatii pentru un eveniment care va avea loc in data de 12 iunie in China.

Vivo Apex este primul smartphone care va avea un ecran ce acopera intregul panou frontal al carcasei, fara decupaj in vreo parte a acestuia, fara butoane in partea inferioara, fara nimic “suparator”, ca la iPhone X, de exemplu. Vivo Apex urmeaza sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, iar camera frontala este montata in carcasa, sub ecran, ea iesind din partea superioara a telefonului in momentul in care dorim sa facem poze.

Vivo APEX: Telefonul Android ULUITOR va fi Lansat

Vivo Apex urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6 inch, acesta afisand informatii pe intreaga sa suprafata, un chip Qualcomm Snapdragon 845 urmand a-i sustine functile impreuna cu, cel mai probabil, 6 GB RAM. Alte detalii despre Vivo APEX nu sunt cunoscute deocamdata, noul smartphone urmand a fi pus in vanzare initial in China, tara “natala” a producatorului Vivo, insa nu se stie daca va fi distribuit si in alte piete, asa cum si-ar dori consumatorii.

Vivo Apex nu are zvonit nici vreun posibil pret de vanzare, insa avand in vedere faptul ca Vivo nu este un producator care vinde telefoane scumpe, este de asteptat ca noul smartphone sa fie disponibil la un pret accesibil. Vivo Apex este prezentat de catre Vivo ca fiind viitorul smartphone-urilor, iar acest lucru este adevarat, deoarece un smartphone cu ecran fara vreo margine este exact ceea ce isi doresc majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri din lumea intreaga.

10 COMENTARII

  1. Frumos și elegant! Sunt curios …. dacă îl scapi pe jos….. oare mai “iese” acea cameră pentru selfie-uri? Ăsta ar fi un impediment pentru care nu cred că l-aș cumpăra.

  2. Deci un noname poate crea ceva formidabil, iar cel mai apreciat brand a dezamăgit an de an sub Cook.
    Superb e puțin zis!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Curiozitatile voastre vor fi satisfacute după lansare când veți constata ca nu tot ce zboară se și mănâncă, cât despre dezamăgirile brandului asta este valabil numai la săraci și androizi

  4. Exact ce a zis @sudteamromania, cu ocazia asta veți vedea cu adevărat de ce Apple nu a “putut” . Când veți vedea ca da erori in continuu , iar camera se strica și nu mai poți face poze la nici o luna după achiziție …. atunci sa văd ce mai Cântați

  5. mai degraba apple nu poate pt ca asta costa iar ei nu ar avea profit atat de mare. e mai cool sa ceri 1200€ pe un telefon care are costul de fabricatie 250$

  6. Vorbești numai tâmpenii,250$ pe naiba. Noroc cu Samsung care-și vinde telefoanele la prețul de producție.
    “Costul de productie pentru S9 Plus este de 379 de dolari, cu 10 dolari mai mult decat in cazul lui Note 8 si cu 10 dolari mai putin decat in cazul lui iPhone X.Pe scurt:
    Bateria costa 5.5 dolari
    Ecranul costa 72.5 dolari
    Senzorii doar 5 dolari
    Camerele foto sunt 48 de dolari
    Procesorul 68 de dolari
    Asamblarea costa 12.5 dolari
    Raportat la un preţ retail de 839.99 dolari, marja de câştig estimată la 460.99 dolari.”