Vivo APEX: Telefonul Android ULUITOR va fi Lansat

Vivo Apex este un telefon Android uluitor, poate cel mai asteptat model de smartphone din 2018, iar asta multumita schimbarii uriase pe care o aduce pe piata.

10

Vivo APEX Telefon Android ULUITOR, Lansat

Vivo Apex este, probabil, cel mai dorit tip de smartphone Android al momentului, telefonul creat de catre producatorul chinezi indeplinind aproape toate dorintele fanilor care astepta telefoane cu adevarat grozave. Prezentat initial doar sub forma de concept, Vivo Apex a fost anuntat de catre compania Vivo ca fiind pregatit pentru lansare globala, ea trimitand catre presa invitatii pentru un eveniment care va avea loc in data de 12 iunie in China.

Vivo Apex este primul smartphone care va avea un ecran ce acopera intregul panou frontal al carcasei, fara decupaj in vreo parte a acestuia, fara butoane in partea inferioara, fara nimic “suparator”, ca la iPhone X, de exemplu. Vivo Apex urmeaza sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, iar camera frontala este montata in carcasa, sub ecran, ea iesind din partea superioara a telefonului in momentul in care dorim sa facem poze.

Vivo APEX: Telefonul Android ULUITOR va fi Lansat

Vivo Apex urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6 inch, acesta afisand informatii pe intreaga sa suprafata, un chip Qualcomm Snapdragon 845 urmand a-i sustine functile impreuna cu, cel mai probabil, 6 GB RAM. Alte detalii despre Vivo APEX nu sunt cunoscute deocamdata, noul smartphone urmand a fi pus in vanzare initial in China, tara “natala” a producatorului Vivo, insa nu se stie daca va fi distribuit si in alte piete, asa cum si-ar dori consumatorii.

Vivo Apex nu are zvonit nici vreun posibil pret de vanzare, insa avand in vedere faptul ca Vivo nu este un producator care vinde telefoane scumpe, este de asteptat ca noul smartphone sa fie disponibil la un pret accesibil. Vivo Apex este prezentat de catre Vivo ca fiind viitorul smartphone-urilor, iar acest lucru este adevarat, deoarece un smartphone cu ecran fara vreo margine este exact ceea ce isi doresc majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri din lumea intreaga.