Primul Smartphone cu Ecran care Acopera 99% din Carcasa

Primul smartphone al carui ecran acopera 99% din carcasa este o adevarata realizare tehnologica, care cam face de rusine iPhone X si ecranul sau cu decupaj.

smartphone ecran carcasa

Primul smartphone care are un ecran ce acopera 99% din carcasa a fost deja anuntat si vorbim despre un telefon mobil extrem de interesant, care cu siguranta va ridica sprancene. Compania care l-a produs se numeste Vivo, iar smartphone-ul care este deocamdata prezentat doar sub forma de concept are denumirea Apex, una foarte potrivita.

Vivo a gandit acest smartphone cu un ecran care acopera mai mult din panoul frontal chiar si decat ecranul iPhone X, 99% din portiunea frontala afisand imaginile din Android. Pentru a face acest lucru, cei de la Vivo au integrat camera frontala in carcasa, ea iesind din aceasta ca un sertar SIM in momentul in care selectam inregistrarea de poze cu ea.

Vivo anunta primul smartphone cu ecran care acopera 99% din carcasa

Vivo a implementat deasemenea un cititor de amprente sub ecranul smartphone-ului Apex, iar asta inseamna ca butonul Home fizic se transforma si in acest telefon in unul virtual. Vivo a gandit acest smartphone pentru un viitor in care decupajele vor deveni in sfarsit urate, acum toata lumea iubindu-le, in special in teritoriul chinez, daca e sa ne uitam la cele mai recente clone ale iPhone X.

Vivo copiaza fara rusine si iOS in interfata acestui smartphone, dar asta conteaza mai putin in fata unei realizari precum cea privind ecranul in raport cu panoul frontal. Ca sa fiu complet sincer, asa ceva trebuia sa lanseze compania Apple, insa cei din Cupertino se concentreaza pe decupaje urate in loc de design-uri cu adevarat inovatoare, dar asta e de asteptat cand Jony Ive se ocupa de Apple Park, nu de telefoane.