Android P: NOUL Telefon Dezvaluit in PREMIERA

Android P a dezvaluit in premiera un nou model de telefon mobil, interfata sistemului de operare avandu-l prezentat cu o parte de design, inainte de a fi lansat.

Android P Produs Google Dezvaluit PREMIERA

Android P a fost lansat in versiune beta de ceva vreme de catre compania Google, iar acum cei care l-au analizat sustin ca un nou produs al companiei americane este dezvaluit in premiera inainte de a fi prezentat oficial. Conform unora dintre cei care au analizat imaginea, dar si Android P, s-ar putea sa vedem pentru prima oara Google Pixel 3, sau cel putin un viitor smartphone Android pe care compania Google macar l-ar avea in “gand” pentru lansare.

Android P ne arata in imaginea de mai jos un telefon Android care are un panou frontal lipsit de vreun buton Home fizic, sau de vreun decupaj, el parand sa indeplineasca visele foarte multor utilizatori din lumea intreaga. Telefonul pe care Android P il prezinta pentru toata lumea ar putea fi Google Pixel 3 daca Google va dori sa uimeasca intreaga planeta cu un design uimitor pentru seria sa de smartphone-uri, insa cine stie daca luvrurile vor sta asa.

Android P: Noul Telefon Dezvaluit in PREMIERA

Android P Produs Google Dezvaluit PREMIERA 1

Android P nu va fi primul sistem de operare al celor de la Google care ar dezvalui in avans un produs al americanilor, iar asta deoarece design-ul Google Pixel 2 a fost dezvaluit anul trecut de catre versiunea anterioara a sistemului de operare. Daca Google Pixel 3 este demonstrat pentru prima oara de catre Android P e greu de crezut, insa exista un smartphone anuntat care arata precum cel din imaginile de mai sus, el fiind Vivo Apex, un concept devenit realitate.

Android P poate fi folosit de catre compania Google pentru a mai genera interes pentru Pixel 3, un smartphone asteptat de catre un numar destul de mare de fani ai americanilor, multi asteptand zvonuri despre produs. Android P va fi lansat in mod oficial de catre compania Google in toamna acestui an, insa pana atunci vom afla cu siguranta foarte multe dintre noutatile care vor fi oferite de catre cei de la Google pentru noi.