iPhone X vs Samsung Galaxy S8: Care Telefoane Satisfac Utilizatorii ?

iPhone X si Samsung Galaxy S8 sunt prezentate intr-un studiu privind gradul de satisfactie al utilizatorilor, iar rezultatele sunt foarte surprinzatoare.

iPhone X Samsung Galaxy S8 Telefoane Satisfac Utilizatorii

iPhone X, Samsung Galaxy S8 si multe alte modele de telefoane mobile apar intr-un studiu care are menirea de a ne spune ce modele genereaza cel mai mare grad de satisfactie in randul consumatorilor. Studiul a fost facut in SUA de catre o companie care a dorit sa afle ce telefoane sunt cele mai apreciate de catre consumatori, iar desi Samsung Galaxy S8 a inregistrat un punctaj foarte bun, iPhone X nu este la fel de apreciat.

iPhone 7 Plus este telefonul care genereaza cel mai mare grad de satisfactie in randul consumatorilor, Samsung Galaxy S8 Plus fiind plasat pe pozitia a 2-a, in timp ce Samsung Galaxy S8 este plasat pe pozitia a treia. iPhone 8 ocupa locul 4 in acest top, in timp ce iPhone 8 Plus ocupa locul al cincilea, msa ambele modele ale Apple au fost intrecute de catre Samsung Galaxy S8, un telefon care a fost lansat cu mult inaintea celorlalte.

iPhone X vs Samsung Galaxy S8: Care Telefoane Satisfac Utilizatorii ?

iPhone X Samsung Galaxy S8 Telefoane Satisfac Utilizatorii 1

iPhone X genereaza un nivel de satisfactie mai mic decat cel al iPhone SE, iPhone 6S, sau iPhone 5S, insa diferenta fata de Samsung Galaxy S8 este de doar cateva puncte, deci nu uriasa, in intregul context. Chiar si asa, iPhone X intrecut de catre Samsung Galaxy S8 in ceea ce priveste nivelul de satisfactie este o surpriza care arata ca fanilor Apple nu le plac in mod neaparat chiar toate telefoanele lansate de catre cei din Cupertino pe piata.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus nu s-au vandut impreuna la fel de bine ca iPhone X in aceleasi perioade in care au fost disponibile pe piata, insa asta conteaza mai putin, deoarece telefonul Apple nu e la fel de satisfacator. Marele avantaj al Samsung Galaxy S8 este lipsa decupajului in ecran, insa separat de asta, totul tine de preferintele fiecarui consumator in parte, asa ca rezultatele sunt mai mult subiective, decat obiective.