iPhone X: Carcasa care il Transforma intr-un iMac G3

Aceasta carcasa pentru iPhone X il poate transforma intr-un mic iMac G3 al companiei Apple, ingeniozitatea producatorilor fiind demna de toate laudele.

iPhone X Carcasa Transforma iMac G3

iPhone X are disponibila o noua carcasa extrem de interesanta pentru utilizatorii din lumea intreaga astazi, ea fiind inspirata din iMac G3 pentru a aduce un design interesant. Puteti vedea in clipul video de mai jos cat de bine seama aceasta carcasa cu un iMac G3 lansat de catre compania Apple cu mai bine de un deceniu in urma, ea avand inclusiv un logo iluminat.

iPhone X are aceasta carcasa creata in cadrul unui proiect al unor oameni foarte ingeniosi, ei obtinand finantare pentru a produce si vinde carcasa in intreaga lume. Dupa cum puteti vedea, carcasa ofera protectie pentru iPhone X, impreuna cu un design care este complet diferit fata de restul carcaselor banale de pe piata, iar lumea arata ca este interesata.

Daca sunteti interesati de aceasta carcasa pentru iPhone X, ei bine o puteti gasi in aceasta pagina la preturi care incep de la doar 35 de dolari, livrarile fiind programate pentru luna iunie.