OnePlus 6 vs GALAXY S9 si iPhone X: Autonomia Bateriei

OnePlus 6 are autonomia bateriei comparata cu cele ale Samsung Galaxy S9, iPhone X, si ale altor modele de telefoane mobile premium de pe piata.

OnePlus 6 GALAXY S9 iPhone X Autonomia Bateriei

OnePlus 6 a fost prezentat oficial saptamana aceasta de catre compania OnePlus, si pus in vanzare in diverse piete, iar astazi avem ocazia de a ii vedea autonomia comparata cu cea a Samsung Galaxy S9, iPhone X, si alte modele. Primul lucru care trebuie remarcat, inainte de a ajunge la Samsung Galaxy S9 si iPhone X, este ca OnePlus 6 are o autonomie mai proasta decat cea a OnePlus 5T, lucru care este mai mult decat surprinzator.

OnePlus 6 are autonomia bateriei cu 30 de minute mai proasta decat cea a iPhone X, insa cu peste 40 de minute mai buna decat cea a Samsung Galaxy S9, intrecand chiar si Samsung Galaxy S9 Plus, chiar daca diferenta e mica. OnePlus 6 are o baterie de 3300 mAh, chiar mai mica decat cea a Samsung Galaxy S9 Plus, asa ca situatia in sine este neobisnuita, dar probabil explicabia in baza ecranului mai mic al telefonului chinezilor.

OnePlus 6 vs GALAXY S9 si iPhone X: Autonomia Bateriei

OnePlus 6 GALAXY S9 iPhone X Autonomia Bateriei 1

OnePlus 6 are autonomie mai proasta si decat cea a OnePlus 5, sau LG V30, desi intrece Samsung Galaxy S9, asa ca toti cei care il cumpara trebuie sa fie constienti de faptul ca vor avea parte de o experienta inferioara. De obicei, producatorii de smartphone-uri reusesc sa creasca autonomia bateriei telefoanelor noi inainte de lansare, dar in cazul OnePlus 6 se intampla acelasi lucru ca la Samsung Galaxy S9, autonomia scazand.

OnePlus 6 foloseste, la fel ca Samsung Galaxy S9, un chip Qualcomm Snapdragon 845, dar acesta s-a dovedit a oferi o autonomie mai buna decat cel Exynos 9810 al companiei Samsung, asa ca situatia nu e una normala. Indiferent de acest lucru, utilizatorii OnePlus 6 vor avea aproximativ 8 ore de utilizare pentru telefoanele pe care le folosesc in viata de zi cu zi, asa ca ramane de vazut daca tot ceea ce vedem acum se va aplica si in cazul utilizatorilor obisnuiti.

14 COMENTARII

  1. Testele astea sunt departe de realitate , in special la partea superioara a clasamentului.
    Nu cred ca exista telefon care sa stea cu ecranul aprins 10 ore jumate , dar sa mai fie si utilizat in timpul asta.
    Ce raporteaza iPhone-ul ca timp de utilizare , nu e nici cum utilizare (cu ecranul aprins) ci probabil timpul in care telefonul face ceva , adica nu e in deep sleep.