Gmail, YouTube si Google Play: Noua Functie MAJORA Lansata

Gmail, YouTube, Google Store si Google Play au incepand de astazi o noua functie majora lansata de catre compania Google, ea fiind ceruta de utilizatori de multi ani.

Gmail YouTube Google Play Functie MAJORA paypal

Gmail, YouTube, Google Store si Google Play au incepand de astazi o noua functie foarte importanta disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind oferita ca o surpriza pentru toata lumea, dar asta e un lucru bun. Mai exact, incepand de astazi, utilizatorii serviciilor Gmail, YouTube, Google Store si Google Play vor putea face plati folosind un cont Paypal, platforma fiind integrata pentru a permite plata mai usoara pentru orice isi cumpara utilizatorii.

Gmail, YouTube, Google Store si Google Play sunt folosite de miliarde de oameni de pe planeta de pe iPhone, Android, macOS si Windows, iar integrarea Paypal pentru plati este o miscare extrem de importanta a companiilor Google si Paypal. Avand in vedere numarul foare mare de persoane care folosesc Gmail, YouTube, Google Store si Google Play de pe atat de multe platforme, era normal ca acest suport sa fie oferit, iar acum oricine se poate bucura de el.

Gmail, YouTube si Google Play: Noua Functie MAJORA Lansata

Gmail YouTube Google Play Functie MAJORA paypal 1

Gmail, YouTube, Google Store si Google Play au aceasta optiune implementata pentru a fi oferita deocamdata doar in SUA, asa cum se intampla si in cazul Apple, insa ea ar trebui sa fie extinsa la nivel global de catre cei de la Google. In contrast cu Apple, cei de la Google vor sa isi ofere serviciile in cat mai multe piete, cat mai repede, asa ca nu am dubii ca Paypal va deveni foarte rapid o metoda de plata pentru Gmail, YouTube, Google Store si Google Play la nivel global.

“For example, when a user adds PayPal to their Google Play account, it will automatically enable their linked PayPal account and make it available as a payment option across popular Google services like Gmail, YouTube, Google Pay and Google Store, including where Google offers peer-to-peer payments, without the user needing to log in again.”

Gmail, YouTube, Google Store si Google Play vor avea noua optiune de plata prin Paypal disponibila foarte curand pentru utilizatori, ea fiind lansata oficial astazi, insa extinderea sa initial in SUA va dura putin timp. Nu cred ca exista cineva care sa poata spune cand va fi extins suport pentru plati Paypal in Gmail, YouTube, Google Store si Google Play si in alte tari, asa ca ramane de vazut cat de grabita este compania Google sa ofere suport.