Google Maps: Functia NOUA la care NIMENI Nu se Astepta

Google Maps are o functie noua care a fost integrata ca o surpriza completa de catre compania Google in aplicatiile pentru iPhone si Android, ea oferind o schimbare importanta.

Google Maps Functia NOUA NIMENI Astepta

Google Maps, la fel ca multe alte servicii ale Google, este in continua schimbare, compania americana dorind sa ofere in mod constant doar cele mai bune functii pentru utilizatorii din lumea intreaga, inclusiv cu o noua functie interesanta. Ea a fost descoperita in plin proces de testare cu unii dintre utilizatorii aplicatiei pentru Android, Google Maps urmand a afisa in partea superioara a ecranului o lista cu subiecte de cautari pe diverse categorii.

Google Maps urmeaza sa le ofere utilizatorilor o experienta mult mai simpla si mai buna de a efectua cautari pentru diverse puncte de interes din lumea intreaga, ideea fiind de a ne ajuta sa gasim mai usor ceea ce ne intereseaza. Google Maps afiseaza in momentul de fata o bara noua cu subiecte de interes pe diverse categorii, cei de la Google listand momentan doar scurtaturi pentru a cauta: restaurante, cafenele, super market-uri, benzinarii, farmacii si spitale.

Google Maps: Functia Noua la care NIMENI Nu se Astepta

Google Maps Functia NOUA NIMENI Astepta 1

Google Maps va afisa imediat pe harta locatii de interes din categoria pe care o selectam printr-o simpla atingere, deci nu trebuie sa mai scriem cuvintele de fiecare data cand dorim sa cautam ceva. Cei de la Google au ales cu siguranta categoriile in baza cautarilor facute de catre utilizatori prin platforma Google Maps, asa ca ele se pot schimba in timp in functie de ceea ce ii intereseaza pe utilizatori sa descopere atunci cand folosesc aplicatia.

Google Maps a fost intotdeauna gandita ca o platforma care sa ajute oamenii sa gaseasca foarte usor orice au nevoie, si sa fie ghidati foarte simplu spre locatiile in care vor sa ajunga, iar aceasta functie este oferita in exact aceeasi mentalitate. Nu se stie cand urmeaza sa fie disponibila noua functie in mod oficial pentru aplicatiile Google Maps de pe iPhone si Android, insa sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre implementarea sa.