Google Chrome are aceasta GROZAVA Functie ASCUNSA

Google Chrome are o grozava functie ascunsa de care tu inca nu stii, dar care te poate ajuta foarte mult in accesarea internetului folosind browserul.

Google Chrome GROZAVA Functie ASCUNSA

Google Chrome este plin de surprize, compania Google implementand in browserul sau o multitudine de functii extrem de utile, iar printre ele se numara si una despre care probabil nu stiati absolut nimic, dar despre care vorbim astazi. Cei de la Google stiu cat de important este ca utilziatorii care folosesc internetul in viata de zi cu zi sa aiba si parole puternice, iar Google Chrome ii ajuta sa le seteze fara sa se gandeasca in prealabil.

Google Chrome are ascunsa in codul sau sursa o functie speciala care poate genera la cerere parole pentru orice fel de website in care dorim sa ne facem un cont, totul fara ca noi sa trebuiaca sa ne gandim la ele in vreun moment. Functia aceasta este ascunsa de catre cei de la Google, ea find privita ca una experimentala in momentul de fata, insa orice utilizator al Google Chrome o poate activa si folosi pentru a-si securiza orice fel de cont.

Google Chrome are aceasta GROZAVA Functie ASCUNSA

Google Chrome GROZAVA Functie ASCUNSA 1

Google Chrome necesita activarea acestei functii prin accesarea meniului chrome://flags dupa accesarea acelui link prin bara de adresa, apoi cautati Password Generator, activati functia si reporniti browserul. Dupa activarea acestei noi functii a Google Chrome, browserul va completa automat orice camp de parola pentru inregistrarea unui cont nou intr-un website, acea parola fiind suficient de complexa pentru a nu fi sparta usor de catre hackeri.

Google Chrome are aceasta functie implementata pentru ca utilizatorii au nevoie de ajutor in a isi face conturile mai sigure, iar cei de la Google au gasit cea mai simpla metoda de a le oferi ajutor in acest sens. Parolele create automat de catre Google Chrome pot fi salvate in baza de date a browserului pentru a fi reintroduse automat de fiecare data cand ne logam in website-uri, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca ar trebui sa le tineti minte.