iOS 11.4 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

iOS 11.4 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi instalata de catre oricine chiar acum.

iOS 11.4

iOS 11.4 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind anuntata pentru disponibilitate chiar de catre americani chiar din aceasta dupa-amiaza. iOS 11.4 a fost testat timp de cateva luni intr-o varietate de versiuni beta, pentru ca intr-un final sa putem instala versiunea finala pe telefoanele si tabletele noastre, dar fara multe noutati.

iOS 11.4 a fost anuntat initial de catre compania Apple cu o varietate de noutati pentru mediul educational, functii care le ofera elevilor si profesorilor noi moduri de a invata, sau preda, impreuna cu iPad 2018. Pentru restul iDevice-urilor, iOS 11.4 aduce schimbari minore, in principal prin rezolvarea de probleme de functionare, insa aduce deasemenea AirPlay 2 dupa ce tehnologia fusese initial asteptata in iOS 11.3, insa a fost retrasa inaintea lansarii actualizarii.

iOS 11.4 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

iOS 11.4 aduce deasemenea Messages in the Cloud, o functie care permite sincronizarea mesajelor iCloud pe mai multe iDevice-uri conectate la acelasi Apple ID, functia fiind anuntata initial in iunie 2017, dar e oferita abia acum. iOS 11.4 vine deasemenea si cu functii noi pentru HomePod, care va avea in sfarsit stereo, si va permite interconectarea cu alte tablete pentru a reda aceleasi melodii in camere diferite, Siri urmand a deveni mai inteligent si a avea suport pentru aplicatia Calendar.

iOS 11.4 este distribuit in momentul de fata in lumea intreaga, el putand fi instalat prin sistemul Software Update, Actualizare Software, sau cu ajutorul iTunes. Pentru a instala iOS 11.4 direct din iPhone, iPad, sau iPod Touch, mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare software, si urmati instructiunile de pe ecran, iar daca actualizarea inca nu va apare, atunci mai aveti putina rabdare pana cand va fi disponibila.

iOS 11.4 este lansat cu mai putin de o saptamana inainte ca iOS 12 sa fie prezentat, WWDC 2018 incepand lunea viitoare la ora 20:00.

UPDATE: watchOS 4.3.1 si tvOS 11.4 au fost lansate.

UPDATE 2: Iata si toate noutatile pe care iOS 11.4 le aduce.

“iOS 11.4 includes AirPlay 2 multi-room audio, support for HomePod stereo pairs, and Messages in iCloud. This update also includes bug fixes and improvements.

AirPlay 2

  • Control your home audio system and AirPlay 2-enabled speakers throughout your house
  • Play music at the same time on multiple AirPlay 2-enabled speakers in your house, all in sync
  • Control AirPlay 2-enabled speakers from Control Center, the Lock screen, or AirPlay controls within apps on your iPhone or iPad
  • Use your voice to control AirPlay 2-enabled speakers with Siri from your iPhone or iPad, HomePod, or Apple TV
  • Take a call or play a game on your iPhone or iPad without interrupting playback on your AirPlay 2-enabled speakers

HomePod stereo pair

  • This update supports setting up your HomePod stereo pair using your iPhone or iPad
  • HomePod pair automatically senses its location in the room and balances the sound based on the speakers’ locations
  • Advanced beamforming provides wider soundstage than traditional stereo pair
  • HomePod will automatically update to support stereo pairs, unless auto updates are disabled in the Home app

Messages in iCloud

  • Store your messages, photos, and other attachments in iCloud and free up space on your devices
  • All your messages appear when you sign into a new device with the same iMessage account
  • When you delete messages and conversations they are instantly removed from all your devices
  • To turn on Messages in iCloud, enable Messages in iCloud settings (Settings > [your name] > iCloud)
  • Your conversations continue to be end-to-end encrypted

Other improvements and fixes

  • Enables teachers to assign their students reading activities in iBooks using the Schoolwork app
  • Fixes an issue where certain character sequences could cause Messages to crash
  • Addresses a Messages issue that could cause some messages to appear out of order
  • Addresses an issue that could prevent logging in or accessing files on Google Drive, Google Docs and Gmail in Safari
  • Fixes an issue that could prevent data syncing in Health
  • Fixes an issue that could prevent users from changing what apps can access Health data
  • Resolves an issue that could cause an app to appear in an incorrect location on the Home screen
  • Fixes an issue where CarPlay audio could become distorted
  • Fixes an issue where selecting music from your iPhone could fail when playing music over Bluetooth or when connected to USB on some vehicles”

37 COMENTARII

  1. Cineva a incercat IOS 11.4 cu airpods se conecteaza OK ? Eu de cand amfacut update la 11.3.1 airpods nu se conecteaza intotdeauna…..

  2. Nu stiu de ce va tot plangeti eu inafara de problema ca ios 11 rupe bateria pe iphone 6s nu am intampinat !! totu e ok ! de ce ziceti ca iphone x e un esec mi se pare o bijuterie !

  3. exact, cei care nu au bani dar au dat acelasi pret pe 8 plus de 256gb. decupajul este oribil iar tehnologia din acel decupaj este un esec. toata lumea stie ca face id este esec total doar ca unii nu recunosc cat de enervanta este.

  4. Probleme pe iPhone X (Off Topic cu subiectul): cand se incalzeste ecranul mai tare ca de obicei (de obicei cand editez foto sau fac poze in Portrait Mode) acesta nu mai raspunde la touch si ii scade luminozitatea la minim, desi luminozitatea e setata pe maxim (faza ciudata e ca luminozitatea scazuta in acel moment mi se pare mai redusa decat cea pe care o poti seta din taskbar)…A mai patit cineva asa?

  5. pe iP5s nu a rezolvat problema apelurilor prin bluethoot cu interfete auto, au trecut 4 update-uri decand a aparut problema