iPhone 9: Culori NOI Prezentate de un Prim PROTOTIP

iPhone 9 are doua noi culori prezentate de un prim prototip care apare in doua imagini ce dezvaluie in avans planurile din 2018 ale companiei Apple.

iPhone 9 Culori NOI Prezentate PROTOTIP

iPhone 9 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, iar conform unei multitudini de analisti din diverze zone de pe glob, noul telefon ar trebui sa fie pus in vanzare in cel putin o culoare noua. Desi pana acum nu s-a spus clar care ar putea fi aceasta noua culoare, astazi vedem o imagine care ne prezinta doua presupuse prototipuri ale iPhone 9 ce arata doua culori complet neobisnuite pentru telefoanele Apple.

iPhone 9 este prezentat ca fiind dezvoltat de catre cei din Cupertino cu carcase de culoare violet, sau verde pastel, ceva ce nu am vazut pana acum la vreun alt model de telefon pe care Apple l-a pus in vanzare. Am aflat din diverse zvonuri ca iPhone 9 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla implementata de catre cei de la Apple, asa ca daca ea va avea culori noi, atunci imaginea aceasta ar putea prezenta in premiera aceste culori pregatite de Apple.

iPhone 9: Culori NOI Prezentate de un Prim PROTOTIP

iPhone 9 Culori NOI Prezentate PROTOTIP 1

iPhone 9 ar urma sa aiba o soarta similara cu cea a iPhone 5C, pentru care compania Apple a folosit o varietate de culori in ideea de a-l face atractiv pentru noi tipuri de clienti, lucru care nu a prea avut succes. Cu iPhone 9 se pare ca strategia este aplicata iar de catre cei de la Apple, iar aceste imagini cu prototipurile telefoanelor vin de la un aparent partener din India, adica Pegatron, care produce iPhone acolo, dar si in China pentru Apple.

iPhone 9 este asteptat de catre multa lume intr-o varietate de noi culori, insa ca sa fiu complet sincer, nu stiu cine si-ar dori atat de mult sa cumpere un telefon care sa aiba una dintre cele doua culori de mai sus. Desigur ca s-ar putea sa gresec si ca Apple sa aiba succes cu telefoane iPhone 9 in aceste noi culori, insa intre timp ramane sa vedem daca ele vor fi confirmate oficial, sau daca in realitate Apple are altceva in plan pentru noi.

6 COMENTARII