iPhone 9: Acesta este NOUL DESIGN Pregatit de Apple

iPhone 9 are confirmat noul design pregatit de catre compania Apple, impreuna cu unele schimbari importante pe care americanii le au in dezvoltare acum.

iPhone 9 NOUL DESIGN Apple

iPhone 9 este viitorul model de smartphone al Apple care va inlocui seria iPhone 8, iar spre deosebire de aceasta din urma, cei de la Apple nu intentioneaza sa vanda si un model Plus, deci va exista doar unul singur, cu ecran de 5.8 inch. iPhone 9 este pregatit pentru lansare in toamna acestui an de catre compania Apple, iar astazi aflam noi detalii in legatura cu telefonul pe care multi il considera a fi o versiune mai ieftina a iPhone X.

iPhone 9 urmeaza sa fie o combinatie intre iPhone X si iPhone 8, adica va avea acelasi ecran decupa, dar cu diagonala de 6 – 6.1 inch, iar marginile carcasei vor fi din aluminiu, nu din otel inoxidabil, ca la iPhone X. Mai mult decat atat, iPhone 9 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla, la fel ca iPhone 8, deci mai mult ca sigur va avea integrat si un sistem de incarcare wireless, ceva ce probabil nu va disparea prea curand din telefoanele iPhone.

iPhone 9: Acesta este NOUL DESIGN Pregatit de Apple

iPhone 9 va avea un ecran LCD, nu OLED precum in iPhone X, cei de la Apple dorind sa mentina costurile de productie la un nivel redus, pentru a putea vinde si telefonul la un pret apropiat de cel al iPhone 8. Ca iPhone 9 este o combinatie intre iPhone X si iPhone 8 nu ar trebui sa surprinda pe cineva, iar asta deoarece de luni de zile tot auzim aceste informatii, iar acum avem intr-un final si o conirmare de la surse apropiate, sau din interiorul, Apple.

“The new lower-cost model will feature the same edge-to-edge screen as the iPhone X as well as Face ID instead of a fingerprint sensor. To keep costs down, the cheaper phone will use LCD screen technology similar to the type employed in the iPhone 8. It will also have aluminum edges and a glass back like the iPhone 8, not the flashier stainless steel used in the iPhone X.”

iPhone 9 este gandit ca solutia pentru ca Apple sa poata genera vanzari mari dupa ce va lansa iPhone 11 si iPhone 11 Plus pe pietele globale, iar asta deoarece preturile acestor ultime doua modele vor fi foarte mari. Acestea fiind spuse, acum ca am aflat destul de clar ce urmeaza sa ofere iPhone 9 pentru lumea intreaga, ramane doar ca Apple sa prezinte oficial noul telefon si sa spuna cat de scump va fi in raport cu asteptarile oamenilor.