Google Chrome Update Aduce Noutati IMPORTANTE

Google Chrome are parte de un update important lansat noaptea trecuta de catre compania Google, aplicatia mobila oferind o serie de schimbari notabile pentru utilizatori.

Google Chrome Update Noutati IMPORTANTE

Google Chrome a avut parte de o actualizare noaptea trecuta, cel putin in cazul aplicatiei pentru iPhone si iPad, compania Google implementand cateva noutati foarte importante pentru utilizatorii care-i folosesc browserul in viata de zi cu zi. Google Chrome are rezolvate unele probleme pe care utilizatorii le-au raportat deja in diverse randuri catre compania Google, asa ca experienta foarte de utilizare ar trebui sa fie mult mai buna dupa instalarea noii versiuni a aplicatiei.

Google Chrome are rezolvata in primul rand problema care impiedica salvarea biletelor de avion in aplciatia Wallet a iOS, acelasi lucru fiind valabil pentru biletele de orice alt fel, sau orice alte documente care pot fi salvate acolo. In continuare, Google Chrome are imbunatatita interfata accesarea link-urilor pentru pagini web pe care le primim prin intermediul mesajelor venite de la alte persoane, asa ca veti sti mai clar pe ce apasati, cand o faceti.

Google Chrome Update Aduce Noutati IMPORTANTE

Google Chrome are deasemenea imbunatatit suportul pentru tastaturi externe, astfel ca atunci cand veti scrie denumiri de pagini web, sau veti face diverse cautari folosind aplicatia, ar trebui sa aveti o experienta imbunatatita. In final, Google Chrome permite efectuarea de adnotari prin desene pe care le putem face peste capturile de ecran pe care le trimitem la compania Google pentru a raporta diverse probleme ale aplicatiei oferite pentru platforma iOS.

  • If you’ve had trouble saving boarding passes to Wallet, please try it again. We have improved our handling of boarding passes, film tickets, etc. in Wallet.
  • Updated app selection UI when you tap on an email link (e.g. Contact us page).
  • Improved support for external keyboards.
  • Improved issue reporting: now you can draw on screenshots you are sending with feedback reports to obscure private data.

Google Chrome pentru iPhone si iPad este foarte popular deoarece ofera o alternativa pentru browserul Safari al companiei Apple, desi performantele sunt inferioare din cauza limitarilor impuse de catre compania Apple. In ciuda acestui lucru, Google Chrome este foarte folosit de catre utilizatorii iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga, aplicatia putand fi actualizara prin cea App Store din iOS, sau putand fi instalata urmand acest link, care va va directiona spre magazinul Apple.