iOS 11.4.1 Beta 1 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.4.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple, noua versiune putand fi instalata chiar acum in iDevice-uri.

iOS 11.4.1 Beta 1 Lansat iPhone iPad

iOS 11.4.1 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, americanii oferind aceasta noua versiune a sistemului de operare la doar o zi dupa lansarea iOS 11.4. iOS 11.4.1 beta 1 este disponibil initial doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, insa oricine are un profil de dezvoltator in iPhone si iPad il poate instala.

iOS 11.4.1 beta 1, dupa cum ii sugereaza denumirea, este o versiune intermediara a sistemului de operare pentru iPhone si iPad, compania Apple oferind putine noutati, probabil. Detalii privind schimbarile implementate in iOS 11.4.1 beta 1 pentru iPhone si iPad nu au fost inca dezvaluite, insa nu m-as astepta la ceva extravagant de la Apple.

iOS 11.4.1 Beta 1 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.4.1 beta 1 nu a fost lansat „singur” de catre compania Apple, iar asta deoarece watchOS 4.3.2, tvOS 11.4.1 si macOS 10.13.6 au fost deasemenea puse in distributie. Toate aceste noi versiuni ale sistemelor de operare vor avea si versiuni public beta oferite de catre compania Apple pentru utilizatorii obisnuiti, insa cel mai probabil abia de maine.

Articolul precedentiOS 11.4: Schimbarea GROZAVA fata de iOS 11.3.1
Articolul următorGoogle Maps: Ce face Functia NOUA Lansata Astazi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.